Şimdi Ara

Bende bir i30 alayım diyorum ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün Hyundai servisine yolum düştü ve i30'u test ettim. Zaten uzun zamandır bu aracı araştırıyordum.

Geçen yıl temmuz ayında yeni Elantra almıştım. En boş modelini 40.800 TL'ye almıştım o zamanlar. Tabi araba baya bi zamlandı. Satış yetkilisi ile görüştüm. Takas düşünürseniz Elantrayı 37.000 TL'ye alırız dedi.

Sizce servisin verdiği fiyat nasıl. Araç şu anda 12bin KM'de.

Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
    Teşekkürler

• münasıp
  • i30 için ne fiyat verdiler? Araç varmıymış bir de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

i30 için ne fiyat verdiler? Araç varmıymış bir de?

Hyundai'nin sitesindeki fiyatlardan verdiler. İndirim olmadı. Benimde o an aklımda bu düşünce olmadığından pazarlığa gitmedim. Araç ellerinde vardı bi tane satılmıştı oda. i30 1.6 GDI ELITE OTM gelecek dedi. Haziran ayına kadar aynı fiyattan alırız dedi aracı. Bende bir düşüneyim dedim. Eğer kararım kesin olursa en full paket üzerinden pazarlık yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur7575 -- 12 Mayıs 2012; 22:42:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur7575

quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

i30 için ne fiyat verdiler? Araç varmıymış bir de?

Hyundai'nin sitesindeki fiyatlardan verdiler. İndirim olmadı. Benimde o an aklımda bu düşünce olmadığından pazarlığa gitmedim. Araç ellerinde vardı bi tane satılmıştı oda. i30 1.6 GDI ELITE OTM gelecek dedi. Haziran ayına kadar aynı fiyattan alırız dedi aracı. Bende bir düşüneyim dedim. Eğer kararım kesin olursa en full paket üzerinden pazarlık yapacağım.

Aracınıza makul sayılacak bir fiyat vermişler, güzel indirim alırsanız alınabilir.

• Zaten şunuda düşündüm. Temmuz ayında elantranın kasko, tarfik sigortası, yıllık bakımı ve vergisini ödemem gerekiyor. Eğer i30da kesin karar kılarsam bunları i30 için yapmış olacağım. Küçük bir miktar avantaj işte buda.
  • Aynı aracın HB versiyonunu almak için bence boşuna fazladan para vermeyin millet bi hevesle alıyor sonra satıp Polo almaya kalkıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

Aynı aracın HB versiyonunu almak için bence boşuna fazladan para vermeyin millet bi hevesle alıyor sonra satıp Polo almaya kalkıyor

Dediğiniz konuyu gördüm :) Ben aracımdan memnunun. İşte bi kere aklımıza düştü. Verdikleri fiyat nedeniyle fikrim değişti biraz. Henüz karar aşamasındayım. Ama pek ihtimal vermiyorum bende kendime.
  • quote:

Aynı aracın HB versiyonunu almak için bence boşuna fazladan para vermeyin millet bi hevesle alıyor sonra satıp Polo almaya kalkıyor

o konu fake
  • quote:

yersen diye açılmış...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.