Şimdi Ara

benden günah gider

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ALLAH RIZASI İÇİN BU MESAJI TÜM BİLDİKLERİNİZE ULAŞTIRIN!

Okan Sönmez 20 yasinda lösemi (kan kanseri);hastasi, gata tip fakültesinde yatiyor,hayatta kalmak icin hergün en iki ünite trombosite ihtiyaci var. Ama kan grubu B rh (-) (negatif) oldugu icin ailesi kan (daha dogrusu trombosit) verecek donör bulmakta zorlaniyor. Babasi Hayrettin Sönmez insanlarin ilgisizliginden yakiniyor. Isyeri olan İstanbul Büyüksehir Belediyesine yaptiği basvuruya 30 bin çalisan arasindan sadece 3 kisi cevap vermis. Oglunu yasatabilmek icin varini yogunu ortaya koyuyor.

Eger siz veya bir tanidiğiniz B rh (-) negatif); kana sahipse Lutfen Hayrettin Sönmez'e ait 0535 744 87 10 numarali telefonu arayin.

Yok ben böyle islerle ilgilenmem? diyorsaniz. En azindan mouseunuzu birkac kez tiklatarak bu mesaji adres defterinizdeki kisilere yollayin.Orda yatan sizin cocugunuz veya kardesiniz de olabilirdi.Not: Trombosit kanin pihtilasmasina yol acan bir maddedir. Kisi trombosit verdikten 3 gün sonra yeniden trombositve rebilir.Saglikli bir insan yilda 24 kez trombosit verebilir.

Kandaki trombosit ayristirilmasi islemi yaklasik 50 ile 70 dakika arasinda surmektedir...

Kerem Günsel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _trance_ -- 24 Mart 2006; 12:13:48 >

• Allah şifa versin.
    Allah'ıma da şükürler olsun. Bana bu mesaj geldiğinde kime göndersem diye düşünmüştüm herkes okuduğundan kimsenin buraya gitmeye fırsatı olmaz diye düşündüm aklıma böyle birşey yapmak gelmedi. Allah, başkasını düşünenlerden razı olsun.
  • Amin, üstte kalsın!..
  • Allah bir an önce şifasını versin...
  • up
  • Benden günah gitti de ne demek,bizim insanımız bukadar tuhaf işte....Günah gitti diye yazman saçma,sadece önemlidir diye yazsan yeter....

Allah şifalar versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: K O M O D O R

Benden günah gitti de ne demek,bizim insanımız bukadar tuhaf işte....Günah gitti diye yazman saçma,sadece önemlidir diye yazsan yeter....

Allah şifalar versin

ne diyosun ya ben yardım etmek istedim ama ne kanım tutuyo ne bişey... buraya yazarak belki bi yardımım olur diye düşündüm benden günah gitti dedim...

ayrıca bilmiyosun heralde başlık "müthiş hatun, öff bu ne güzellik veya +18" falan olsa emin ol daha çok okunur! ama önemli falan yazarsan kimse okumaz...
    benden günah gitti de bence ilginç başlık en azından birileri bakar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Benden Adam Olur Mu?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.