Şimdi Ara

Bengay iyi gelirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
16.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tecrübe sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum.

5 gündür boynumda sol kola doğru bi ağrı var. Yüzerken oldu ve hala geçmedi.

Boynumu sola ceviremiyorum. Acaba kas tutulmasımı var. Bengay sürsem faydası olurmu.

Eğer kas tutulması yoksa başka bişey varsa bu kremin zararı olabilirmi.

• Bengay en iyi kas gevşeticilerden biridir
  • Başka Bir Şey Varsa Zararı Olabilir.

Benim Ayak Baş Parmağımda Sorun Vardı.Doktor Kesinlikle Bengay ve Türü Kremleri Kullanma Dedi.Başka Krem ve Sprey Verdi.
  • iyi gelir de leş gibi kokarsın
  • aynen çok iğrenç bi kokusu var doktoro danışmadan kullanma derim..
  • Bengay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

iyi gelir de leş gibi kokarsın

İyi gelsinde isterse .ok gibi koksun farketmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bengay'ın kokusunu kimse sevmiyor ama ben hastayım o kokuya.
  • < Antienflamatuar etken maddesine Sahip İlaçlar İyi Gelir. Dolgit krem
  • kuilil deneyebilirsin. anında tüm kaslarını gevşetir.

lise zamanında bir geri zekalının kulil ile intihar girişimini duymuştum, eleman 2 kutu kulil içmiş: sonuç ölümden beter, tereyağı gibi erimiş, eleman midesi yıkandıktan sonra 1 hafta tek kasını kıpırdatamamış

edit: imla

edit 2: başka bir forumdan birisinin yaptığı yorum(sanırım yorumu yapan arkadaş bayan ve ilacın rengine hasta olmuş):
    quote:

Boyun spazmımdan ötürü sevgili doktorcuğumun verdiği en mükemmel ilaç. Fıtık oluşumunu engellemek için olabilir. Hiçbirşey beni ilgilendirmiyor çünkü ilacı içemiyorum doğru dürüst. Ýlaç içmek için ilaç çantamdan o mükemmel ilacı çıkardığımda gözlerim kamaşıyor, oturup ilacı seyrediyorum. Bu kadar güzel bir rengi ilaç yapmak hangi kimyacının aklına geldiyse onu ellerinden öpüyorum

Buarada bu ilk fotoğrafı öylesine çektim, çok beğendim çektiğim fotoğraflara da koyucam
     Bengay iyi gelirmi

Bengay iyi gelirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaDRuLe -- 11 Ekim 2010; 14:35:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

kuilil deneyebilirsin. anında tüm kaslarını gevşetir.

lise zamanında bir geri zekalının kulil ile intihar girişimini duymuştum, eleman 2 kutu kulil içmiş: sonuç ölümden beter, tereyağı gibi erimiş, eleman midesi yıkandıktan sonra 1 hafta tek kasını kıpırdatamamış

edit: imla

edit 2: başka bir forumdan birisinin yaptığı yorum(sanırım yorumu yapan arkadaş bayan ve ilacın rengine hasta olmuş):
    quote:

Boyun spazmımdan ötürü sevgili doktorcuğumun verdiği en mükemmel ilaç. Fıtık oluşumunu engellemek için olabilir. Hiçbirşey beni ilgilendirmiyor çünkü ilacı içemiyorum doğru dürüst. Ã�laç içmek için ilaç çantamdan o mükemmel ilacı çıkardığımda gözlerim kamaşıyor, oturup ilacı seyrediyorum. Bu kadar güzel bir rengi ilaç yapmak hangi kimyacının aklına geldiyse onu ellerinden öpüyorum

Buarada bu ilk fotoğrafı öylesine çektim, çok beğendim çektiğim fotoğraflara da koyucam
     Bengay iyi gelirmi

Bengay iyi gelirmi

İlginç

• Adam hap fetişi
  • Üstüne tanımam, geçen hafta sol omzumda kulunç vardı, birinci gün sürdüm üçüncü gün kısmen yok olmuştu. Geçecek gibi değildi başta.
  • lif zedelenmesi varsa işe yaramaz ama boyun tutulması gibi bir rahatsızlığın varsa iyi gelir. Atıyorum bir sabah kalktınız ve boynunuz tutuk oynatamıyorsunuz onlara iyi gelir ama spor yaparken lif zedelenmesi falan oluştuysa bunlar için başka merhem ve ilaçlar var. Doktora gitmek lazım bunun için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

lif zedelenmesi varsa işe yaramaz ama boyun tutulması gibi bir rahatsızlığın varsa iyi gelir. Atıyorum bir sabah kalktınız ve boynunuz tutuk oynatamıyorsunuz onlara iyi gelir ama spor yaparken lif zedelenmesi falan oluştuysa bunlar için başka merhem ve ilaçlar var. Doktora gitmek lazım bunun için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.