Şimdi Ara

Beni bronzdan çıkaracak ekip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar komik gelebilir ama 1,5 senedir oynamıyordum oyunu geri döndüm.Bu arada oyunun eskilerindenim. Eskidende çok iyi oynadığım pek söylenemezdi.Şu bronzdan çıkmak istiyorum en fazla gümüşe kadar çıkabildim tek başıma şuana kadar ligler sıfırlanmış esnek atayım dedim yine bronz attı sıkıldım oyundaki trollerden.Her oyun ya afk yada pick salınmadığı için feedleme vs. Ciddi oynayan beni yükseltebilecek adam lazım yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.

• Ben yardimci olabilirim Rancos72 hem beraber oynariz hafta icin 3 ten sonra musaitim cogu zaman. Varsa iyi bildigin bir rol onda yogunlasirsin ( benim destek ust koridor ve orman rollerinde iyiyim )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana ekip değil ceks lazım ceksssss

• Oyuna yeni basladim ilk heeabim bronzdan nasıl çıkacağım derdim sonra silverden nasıl çıkılır ki demeye başlamıştım sonra bu Gold adamı kanser eder diyordum , yani lig çıkmak tamamen senin oyun bilgin tecruben ve yeteneğin ile alakalı heleki düşük elolarda

Ne oynuyosun bilmem ama solo top Camille tryndamare Yasuo İrelia Jax vs vs alıp split push ile bile bitirebilirsin oyunu , yüksek Elo daha berbat tek taşımak zorlaşıyor ve iyi takım gelmesi için şans gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: zoRHac.RK

Ben yardimci olabilirim Rancos72 hem beraber oynariz hafta icin 3 ten sonra musaitim cogu zaman. Varsa iyi bildigin bir rol onda yogunlasirsin ( benim destek ust koridor ve orman rollerinde iyiyim )
    Genelde sağlam oynadığım herolar: jax-kennen-garen-zed- vayne-mf-varus . SOLO-ADC ağırlıklıyım yani mid oynamak isterim ama çok zor geliyor. lb bir ara çok iyi oynardım ama baya oynamayınca zayıfımdır şuan eminim ondan kaçınıyorum. Ekliyorum sizi
  • Dia3 üm bir skine silvere atarım.
  • etrafınabakançocuk kullanıcısına yanıt
    Hocam nedir senin bu jax merakın darkin kaynla içinden geçerim jax ın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ÜzümNane kullanıcısına yanıt
    Oyundaki nickin ne kardesim kabul edeyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TostluSucuk

Hocam nedir senin bu jax merakın darkin kaynla içinden geçerim jax ın
    Tmm knk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.