quote:Orjinalden alıntı: Pamuk_Prenses baktım arkadaşım çok teşekkürler ama sende hala bir değişiklik yok düzelt bence imzanı
quote:Orjinalden alıntı: Pamuk_Prenses quote:Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^ sevsek mi acaba sev sev galatasaraylıyım bende galatasaraylı olduğun için sevdim seni />/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>
quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses Ben BEŞİKTAŞLIYIM ama. GALATASARAY'a çevirelim istersen />/>/>/>/>/>/>
quote:Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^ quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses Ben BEŞİKTAŞLIYIM ama. GALATASARAY'a çevirelim istersen />/>/>/>/>/>/> Hayır olmaz. Ama kardeş takım sonuçta. Smileyi kullanırız.]/>
quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses quote:Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^ quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses Ben BEŞİKTAŞLIYIM ama. GALATASARAY'a çevirelim istersen />/>/>/>/>/>/> Hayır olmaz. Ama kardeş takım sonuçta. Smileyi kullanırız.]/> senide sevelim o zaman />/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>
quote:Orjinalden alıntı: ssm quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses quote:Orjinalden alıntı: ermanTR Seni değil ama orjinalini severiz işte bizim için gerçek pamukprenses pamuk fakelerin çogaldı yine ne yapmamı istersin Bişey yapma bırak oynasınlar Bu arada smiley kullanmaya başlamışsın vay bee