Neden böyle birşey yapayım ki. Patentlimi bu isim ki öle bir şey olsa kabul etmesdi sanırım üyeli.. Noter tastikli filan mı.... Birindar ile şahsen tanıştık ve fake olup olamdığıma karar verdi
Ben amacıma ulaştım en azından bir ikiniz gördü linkimi. Artık yazmasanızda olur beni sevmesenizde. Sevgiler Saygılar...
quote:Orjinalden alıntı: Pamuk_Prenses Ben amacıma ulaştım en azından bir ikiniz gördü linkimi. Artık yazmasanızda olur beni sevmesenizde. Sevgiler Saygılar... sefmez olurmuyuz sen bakma t.t ye dengesizin tekidir o
quote:Orjinalden alıntı: t.t quote:Orjinalden alıntı: Pamuk_Prenses Ben amacıma ulaştım en azından bir ikiniz gördü linkimi. Artık yazmasanızda olur beni sevmesenizde. Sevgiler Saygılar... sefmez olurmuyuz sen bakma t.t ye dengesizin tekidir o son anda kıvırma çabaları
quote:Orjinalden alıntı: Birindar quote:Orjinalden alıntı: t.t quote:Orjinalden alıntı: Pamuk_Prenses Ben amacıma ulaştım en azından bir ikiniz gördü linkimi. Artık yazmasanızda olur beni sevmesenizde. Sevgiler Saygılar... sefmez olurmuyuz sen bakma t.t ye dengesizin tekidir o son anda kıvırma çabaları yok nam iyi birine benziyor üzülmesini istemem kardeşimin
quote:Orjinalden alıntı: t.t quote:Orjinalden alıntı: Birindar quote:Orjinalden alıntı: t.t quote:Orjinalden alıntı: Pamuk_Prenses Ben amacıma ulaştım en azından bir ikiniz gördü linkimi. Artık yazmasanızda olur beni sevmesenizde. Sevgiler Saygılar... sefmez olurmuyuz sen bakma t.t ye dengesizin tekidir o son anda kıvırma çabaları yok nam iyi birine benziyor üzülmesini istemem kardeşimin ay çok teeşekkütr ederim ii biri olduğumu sölemiştim daha öncedne
quote:Orjinalden alıntı: Pamuk_Prenses quote:Orjinalden alıntı: t.t quote:Orjinalden alıntı: Birindar quote:Orjinalden alıntı: t.t quote:Orjinalden alıntı: Pamuk_Prenses Ben amacıma ulaştım en azından bir ikiniz gördü linkimi. Artık yazmasanızda olur beni sevmesenizde. Sevgiler Saygılar... sefmez olurmuyuz sen bakma t.t ye dengesizin tekidir o son anda kıvırma çabaları yok nam iyi birine benziyor üzülmesini istemem kardeşimin ay çok teeşekkütr ederim ii biri olduğumu sölemiştim daha öncedne eh birazda kendini beyenmiş
quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses quote:Orjinalden alıntı: gerekmez kuzijiimi tabii ki çok çok çok seviorum kız Pamuk_Prenses ben diilim karıştırma ben pamukprenses'im ilk mesajı okumadan hemen jevap yasınja karıştırdım prenses tacından anlamalıydım aslında