Neden böyle birşey yapayım ki. Patentlimi bu isim ki öle bir şey olsa kabul etmesdi sanırım üyeli.. Noter tastikli filan mı....
Birindar ile şahsen tanıştık ve fake olup olamdığıma karar verdi
o karar vermiyor ki kimin fake olup kimin olmadığına pamuk izin verdiğine gore artık fake değilsin diyelim
siz zaten çok biliyorsunuz
quote:
Orjinalden alıntı: ssm
quote:
Orjinalden alıntı: Pamuk_Prenses
Neden böyle birşey yapayım ki. Patentlimi bu isim ki öle bir şey olsa kabul etmesdi sanırım üyeli.. Noter tastikli filan mı....
Birindar ile şahsen tanıştık ve fake olup olamdığıma karar verdi
o karar vermiyor ki kimin fake olup kimin olmadığına pamuk izin verdiğine gore artık fake değilsin diyelim
ben izin vermedim
Sen kimsin ki ?
quote:
Orjinalden alıntı: beckhir
Sen kimsin ki ?
şimdi görürsün kim olduğumu
[Deleted by Admins]
Ayy nolur izin ver...
quote:
Ayy nolur izin ver...
vermiyom
ssm hocam ayıp be ne olurdu o kadardan resimden kendi iyiliği için birşey yapmıyodu kız zaten
yapmaa etmee izin ver
quote:
Orjinalden alıntı: pamukprenses
quote:
Orjinalden alıntı: beckhir
Sen kimsin ki ?
şimdi görürsün kim olduğumu
Sen ->
@ssm, hangi yazımla ilgili olarak ?
quote:
yapmaa etmee izin ver
cıxs olmaz canım benim
quote:
Orjinalden alıntı: Birindar
ssm hocam ayıp be ne olurdu o kadardan resimden kendi iyiliği için birşey yapmıyodu kız zaten
Boyut çok önemli değil böyle olsada olur. Kurallara uayalım. Buda işimizi görür nasılsa. Birde şu isim konusunu halletseydik. Gösterecem hepsini kimmiş gerçek prenses
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Birindar
Boyut çok önemli değil böyle olsada olur. Kurallara uayalım. Buda işimizi görür nasılsa. Birde şu isim konusunu halletseydik. Gösterecem hepsini kimmiş gerçek prenses
bence de bi halletsen
Ölürümde ismimi değiştrimem. bana özgü ve bene bütünleşmiş bir nick bu sırf siz istiyorsunzu diye değiştirmem . Çok geçerli bir neden olması lazım.