arkadaşlar hangi tarayıcıyı kullanırsam kullanayım internette gezinirken bir sayfa içinde tıklama yaptığımda veya resim bakmaya çalıştığımda sürekli aşağıda resmini verdiğim indirme penceresi açılıyor hemen hemen tüm tıklamalarımda bunu yapıyor ve google dada bunla ilgili bişi bulamadım lütfen yardımcı edin tarayıcıyı silip yeniden yüklemek virüs taraması yapmakda çözüm olmadı tarayıcım firefox virüs programım eset lütfen yardım edin indirmeyi yapmamda çare olmuyor sürekli bu indirme penceresi çıkıyor nasıl kurtulabilirim yardım lütfen
kayıt defterlerini bi temizlemeyi denermisin emin degilim ama olursa haber ver
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
oguz0695
kullanıcısına yanıt
ccleaner yüklü bilgisayarımda onunlada temizledim ama olmadı gene devam ediyor sırf bu yüzden recovery yaptırmak istemiyorum acıkcası başka önerileriniz varsa deniyebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: serkanctn
ccleaner yüklü bilgisayarımda onunlada temizledim ama olmadı gene devam ediyor sırf bu yüzden recovery yaptırmak istemiyorum acıkcası başka önerileriniz varsa deniyebilirim
Ne kurdunuz bilmiyorum.İlk önce kurduğunuz anlamsız programı kaldırın.Arama bölümünde isim olarak ne çıkıyorsa o ismi kopyala yapın ve BAŞLAT+REGEDİT+CTRL-R BAS çıkan yere yapıştırın ve isimlerin hepsini silin kesin ve tek çözüm bu...
peer16401
kullanıcısına yanıt
yeni oyunları oynamak için kullanılan ve internet tabanlı çalışan stream isimli programı kurmuştum ama onuda kaldıralı epey oldu gene geçmedi bu son dediklerinizide bi deniyeyim inşallah olur
peer16401
kullanıcısına yanıt
arama bölümünden ne çıkıyorsa deyim kutucuktaki stream imi kastediyorsunuz nu tam olarak anlamadım ben stream den kaynaklandığını düşünerek stream i aradım ama cok fazla varlar bide silinmiyorlar neden silemediğimide bilemedim silmiyor kesme zaten çıkmıyor ne yapabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: serkanctn
arama bölümünden ne çıkıyorsa deyim kutucuktaki stream imi kastediyorsunuz nu tam olarak anlamadım ben stream den kaynaklandığını düşünerek stream i aradım ama cok fazla varlar bide silinmiyorlar neden silemediğimide bilemedim silmiyor kesme zaten çıkmıyor ne yapabilirim
İnternet aramalarda çıkan isimi taratın çıkanları silin internet seçeneklerinde google olarak ayarlayın.