Şimdi Ara

Beni görenlerin verdiği tuhaf tepki !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, su anda otelin birinde tatil yapiyorum..Ve daha once bircok yerde basima geldigi icin ve burada da basima geldigi icin artik yorumlarinizi ve bir sebebi varsa da o sekilde bilgilendirmenizi isteyecegim.
    Havuzdaydik..Kucuk bir cocuk ile yan yanaydik.Cocuk suratima bakar bakmaz "Aaaa, ben seni bi yerden taniyorum. Nerde oturuyorsun sen? " dedi. Ben de daha onceden alisik oldugum icin sasirmadim ve sorularina cevap verdim.Tanimadigina ikna olunca cocuk gitti.Ayrica sokakta yururken de beni tanidigini zannedip gulumseyen insanlar, taniyormus gibi bakanlar oluyor.Ben artik acaba ben mi cikaramadim diye tereddute dusup mahcup oluyorum. Turkiyenin yarisina benzeyen bir suratim olamaz herhalde? 😅 Anlam veremiyorum.Ilk kez karsilastigim herkes beni seni bi yerden taniyorum diyip cikiyor isin icinden..Bense artik acayip derecede rahatsiz olmaya basladim.( Tamam biraz da hosuma gidiyor evet de :) ) Neticede surekli kendim hakkinda bilgi vererek tanisik olmadigimizi ispatliyorum.Sizce bunun nedeni ne olabilir. Fiziksel ozelliklerim mi yoksa dini biseyler mi yoksa ne bileyim..Sizde de oluyorsa paylasin da bi oh cekeyim. 👾✋

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SS nerde ?

• Buralarda bir laf vardır joe

• ss vermem

• Aa saksıdaki hayat sen misin? Seni bi yerden tanıyordum ama.

• bana da sen sevket degıl mısın dıyorlar evet dıyorum hemen fotograflarımı cıkarıp ımzalatıyorlar tabıkı bn hmn gunes gozlugumu takıp moonwlak yaparak uzaklasıyorum
  • Türkiye'nin en büyük ve kapsamlı kamera şakasına kurban gidiyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet dini bir şey Cindir cin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.