Hatırlıyorum seni.Bir ara Gpxplus oynayanlardandın sanırım.Hoşgeldin. -Oyun yapan arkadaşlar var;Yılmaz -Forum açanlar var;Yasin Köse fazla değişiklik olmasa da başarılı çalışmalar var.
Hatırlıyorum.
Hatırladım seni avatarında 2009 yılında ben10'u bulunduran ve bakuganı seven bir cartoon network takipçisisin.
Hoşgeldin kardeşim.
quote:
Orijinalden alıntı: garlic-h
Hatırladım seni avatarında 2009 yılında ben10'u bulunduran ve bakuganı seven bir cartoon network takipçisisin.
FATALITY
quote:
Orijinalden alıntı: SharpSeyf
quote:
Orijinalden alıntı: garlic-h
Hoşgeldin. Ben de bi ara buradaydım, sonra uzun bir ara verdim tekrar buradayım ama çok mesaj yazıp, konu açmıyorum; bu yüzden hatırlayan pek çıkmaz beni.Hatırlayan olsa da belki eski nick dendir.
kanka nasıl unuturuz seni ya sen benim en iyi dostumsun
bu arada ben emre başkası sanma kanıtlamam gerekiyomu
kanıt profil resmi facedede aynıhatta sen faceden mesaj bile at
Post kasmaya bak
banamı dedin? ve dediğinin anlamı ne
haa anladımtamam ad uzun o yüzden kayıyo ve sanırım koskoca forumdaki tek böle kişi benim belki başkalarıda vardır
quote:
Orijinalden alıntı: akatsuki__deidara
haa anladımtamam ad uzun o yüzden kayıyo ve sanırım koskoca forumdaki tek böle kişi benim belki başkalarıda vardır
Tamam.
quote:
Orijinalden alıntı: akatsuki__deidara
Sakin ol şampiyon !
Beyler geçmiş olsun birken iki oldular.
abi ne yaptımda sakin olayım
ya konu iyice sapıttı bi başlığa bakın bide mesajlara
Postlarını burda kasma flash oyunlarda kas saol saol dıyerek