Yavaş yavaş gelmeye başlıyor beyler birşeyler söyleyin neşeleneyim en azından ya şu an harbiden huzursuzlanmaya başladım
Haftanın başını çarşamba olarak düşün
quote:
Orijinalden alıntı: [Dark Blue]
Haftanın başını çarşamba olarak düşün
Ee o zaman cuma gününe geldiğimde aslında çarşamba olmuş olacak ve daha çok üzülcem?
O manada değil çarşambayı haftanın ilk günü say,günlerin adını değiştir demedim.
askerde pazartesidiye bisi yok her gun ayni
Pazartesi gelse de çalışsak
quote:
Orijinalden alıntı: Citizen
Universite mi okuyorsun
quote:
Dh de kaç para alıyosun site kurucam seni baş programcı yapayım ne dersin?
quote:
İşini sevmiyor herkes. Ne mutlu sana Burak Reyiz.
quote:
Orijinalden alıntı: Scheissenberg
quote:
Alıntıları Göster
ÇARESİ YOK BUNUN CEKİCEN
Nesinden korkuyorsun ki okula gideceksin ki hemen bitsin sen de kurtul. Boyle dusun.
Haftasonuna ulasmak icin pazartesiden gecmek zorundasin
quote:
Orijinalden alıntı: Scheissenberg
quote:
Alıntıları Göster
Beni pazar sendromundan kurtarın. Pazar günlerini hiç sevmiyorum. Ya cumartesi olsun ya pazartesi. Ya tam tatil ya tam iş, okul. Arasındaki çok şüpheye düşürüyor beni. Tatil desen değil, mesai desen değil.
quote:
Orijinalden alıntı: NuTeRX
Beni pazar sendromundan kurtarın. Pazar günlerini hiç sevmiyorum. Ya cumartesi olsun ya pazartesi. Ya tam tatil ya tam iş, okul. Arasındaki çok şüpheye düşürüyor beni. Tatil desen değil, mesai desen değil.
Breaking Bad i izle, pazartesi günleri yeni bölümü iple çekeceksin.
ben yeni isime baslayali 1 hafta oldu kimseyi tanimiyorum ortam asiri ciddi sabah 6 20 de servise binicem hic gidesim gelmiyor sizinki yine okul 3 5 saat oturup geliceksiniz evinize
quote:
Orijinalden alıntı: BuriedBones
ben yeni isime baslayali 1 hafta oldu kimseyi tanimiyorum ortam asiri ciddi sabah 6 20 de servise binicem hic gidesim gelmiyor sizinki yine okul 3 5 saat oturup geliceksiniz evinize
aynen bende petlasta çalışıyorum okulun kolaylığını oraya gitmeden anlamaz kimse