Şimdi Ara

BENİ YENİLEYELİM BİR EL ATALIM BEYLER LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle hayırlı ramazanlar ben bu spor işlerinden pek anlamam çok araştırdım ama anlamıyorum niye anlamadığımıda anlamıyorum neyse.
    Sizden yardım isticem bilgili olanlarınızdan.
    Kg:96
    Boy:176

Evet göbekli göğüs biraz çıkık bir insanım amacım hayatımı düzene sokmak ve 20 yaşımsa hayat dönencem olsun istiyorum.

istediğim şeyler
    KİLO VERMEK
    Göbekten sarkıktan kurtulmak
    Ve vücudumda kas yapmak.
    NE YAPMALIYIM?
    Size şöyle örnek vereyim.
    "96 kgdan 80e in yağ oranını azalt kas oranını düşürme 80de ağırlık çalışmaya daha fazla yönel ama kardiyo eksik etme"gibi bu örnekti tabi şimdiden teşekkürler ilgilenin lütfen Bir dua kazanırsınız benden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler bir el atalım lütfen++
  • Temel hareketlerin bol olduğu (squat bench press vb.) bir program hazırlat. Şeker yağ tuz u kesinlikle kes. Akşam 8-9 dan sonra bir şey yeme. Kola çok seviyorsan yerine zero içebilirsin. Spor salonunda antrenörlük yapan bir arkadaş bir ay denedi, pek bir sıkıntı çıkmadı. Haftada 4 gün antrenman yap. Antrenman sonlarına 15-20 dakika yüksek tempo koşu veya ip atlama ekle. Protein ağırlıklı beslen. Şunu unutma "Ağırlık çalışmak yağ yaktırır. Ağırlık çalışman hep özenli olsun. Ben çok yağlıyım ağırlık çalışmayayım koşayım diye bir şey yok. Ağırlık ağırlık ağırlık.."

Bunları yaptığın zaman her şey zamanla düzene girecek. Yavaş yavaş şekle gireceksin sabırlı ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamBaliKokusu -- 16 Haziran 2016; 16:46:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AdamBaliKokusu A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ama ramazandayız 8-9 demişsin oruç tutuyorum sizce normal karb alsam yani1 çorba yanına 3 dilim kepek ekme bunlar çok etkilermi günlük fix 40 dk yürüyüşüm var ve şuan spor salonu gitmiyorum ama 7.5 kg dumbell var.Elimdeki imkan şuan bu
  • akşamları hızlı tempo yürüyüş(sabahları aç karnada olabilir). Hızlı tempoda olmaya dikkat et avm de dolanır gibi yürümek kilo felan verdirmez. Diyetine uy(dengeli ve sağlıklıbeslen). Unutmaki işin %60 ı beslenmedir. Bu programı uygulayabilirsin temel hareketleri içerir ve tüm vücudunu çalıştırıp sıkılaşmana yardmcı olabilir.

10-12 tekrar squat

10-12 tekrar barfiks

10-12 tekrar BB row

10-12 tekrar şınav

3x

yağ yakımına ve vücudunu çalıştırmana yardımcı olur, barfiksi ve şınav ı değişik nizamlarda çekmeye çalış, mekikçekmeye calış .
  • GhostSuika G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler mekik çekmede sorun yok şınav baya bir zorluyor.
  • Şınav çeke çeke alışırsın kaslarını güçlendirmen lazım gerisi kendiliğinden gelir merak etme dediğim temel hareketleri yapda :d
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.