beyler benım adamın banı açıldı sitede ban yazmıo ama ıd: psw: yazma yerinde ban olduguna dhair bi şey çıkıyo ban yiyenler bilir yanı oyuna girmıyo neden bu oldu cvp veririsenız sevinirim
einen dostum ban yazısı kalkmış sitedeki ama oyuna girmeyi deneyince server is undergoing .... anlamadım gitti
et server is bişeyler yazı ıd psw yazıyorum ok diyorum girmıyo ama sitede login olunca ban yazmıyo
trojka kardes cp veririsen çok sevincem
bende hiç bişi anlamadım walla uğraşmadım da zaten açılırsa 13gb lik item war pazar kurup gb satacam sanırım herkesin sitedeki ban yazısı gitti işşallah charlarda açılır...
kardes benimkide öle off olmuyo delircem
arklar bende banlanmistim zamanında qünü qününe açılmıyor bannlar.benim bann normalden 4 qün sonra açıldı mrk etmetyin sizinkiside benimkisi qibidir büyük ihtimal
bendede ole charı özledim tam kasmaya absladım ban yedik char linkte
cerci90 yani kardeşim bizimkidemi 3 4 gün sonra acılır diyorsun çünkü knıghtın resmi sitesine login oluyorum ban yazısı kalkmıs oyuna girmiyo sadece inş. dediğin gibi olurr
kopsculara olum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme