Şimdi Ara

benim bilgisayarım neden böle yapıyor...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • muhterem arkadaşlar benim bilgisayarım bugüne kadar gayet sorunsuz çalışıyordu. ama songünlerde geceleri bilgisayarı kapattıktan sonra sabah açtığımda cd rom okuyor, işlemcim çalışıyor ama ekrana herhangi bir görüntü gelmiyor. monitörümün ışığı yanıp sönüyor. bende bunun üzerine bilgisayarın 3lü kablosunun fişini çekip geri takıyorum. bunun üzerine ekrana f1 run setup f2 load setup diye mesaj geliyor. bende load setup yapıyorum ve bilgisayarım gayet güzel çalışıyor. taki işim bitip kapatıncaya kadar. kapattıktan belli bi süre sonra yine aynı sorunu veriyor. benim bilgisayarın derdi ne? bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. kendinize iyi bakın by

asus p4p800sx anakart, 128 mb asus gforce fx5200 ekran kartı, samsung 793 df monitor, 256 ram, p4 2.4 işlemci, samsung 80 gb harddisk,

• bios un pili bitmiş. yaptığın bios ayarlarını elektrik kesince sıfırlıyor. pili değiştir düzelir.
  • değerli kardeşlerim.lütfen güsuruma bakmayın.bilgisayarım dizüstüdür.iki sorum var

1.ben her defa pekiyi.com diye bir eğitim sitesi var.orayı açarken türkçe karakterler doğru olmuyor.ben tekrar dil kodlarına gelip düzeltiyorum.
    2.eskiden goglede ve ya başka bir sitede bir şey aradığımda diyelim ki daha önce buraya "ahmet "yazılmış.a harfini yazan gibi hemen a harfi ile başlayan sözler kelimeler çıkardı .şimdi bir şey yok.
    lütfen bu konuda yardım edin .yardım etmenizi rica ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.