Şimdi Ara

Benim Bilgisiyara 8gb Ram Takılırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemci : AMD Athlon(tm) II X2 250 Processor 3.00 GHZ
    Yüklü Bellek (Ram) : 2,00 ( Kullanıla Bilir Bellek 1,75) + Bu Neden 1,75 Kullanıyor Açıklarsanız sevinirim
    Sistem Türü : Windows Home Premium 32 Bit İşletim Sistemi
    Sorunum: Şimdi ben Gta5 Pc Aldım Fakat Ram'ım Yetersiz Tanıdığım Bilgisiyarcıya Sormuş O 4 Yıllık Kasa Demiş Bilgisiyarcı Olmaz Eski Demiş. Fakat Bilgisiyarım 2,5 yıllık bana yardım edermisiniz Yani Buna 8GB Ram ekliyebilirmiyim. Lütfen yardım edin

• YARDIM eDEN yOKMU
  • TheProfesör T kullanıcısına yanıt
    işlemcin 4*4GB=16GB desteklemesi lazım da ANAKARTIN MARKA VE MODELİNİ BELİRTMEMİŞSİNİZ

2GB RAM yüklü olup da 1,75GB gösteriyorsa muhtemelen Anakarttaki onboard Ekran Kartı İşlemcisine 256MB biostan ayrılmıştır

32 bit(x86) işletim sistemleri isterseniz 64GB RAM kullanın Sadece 3GB RAM görür ve kullanır Ayrıca (3GB'ın üstündeki)1GB'ı da ekran Kartına Ayrılmış Bellek Haricinde kullandırır
    32 bit işletim sisteminde Maximum 4 GB RAM takılır
    64 bit windows yüklerseniz 4GB'ın üstünde RAM takabilirsiniz de maximum'u için tıklayınız.
    bir de anakart modeli ve DDR II , DDR III RAM tipi de önemlidir Anakarttaki RAM yuva sayısı da önemlidir
    o işlemcinin bir yuvada (TAVSİYEM EN FAZLA) 4GB ram kullandırması lazım. piyasada 4GB DDR II yerine en fazla 2GB DDR II bulunuyor DDR III ise 2, 4, 8 GB hepsi var da o işlemci ile bir yuvada sadece 4GB DDR III RAM kullanmak üzere dual channel (1 kanal ram 64 bit bant genişliği Dual kanal 64x2=128 bit Bant genişliği) çalıştırılabilir Bu durumda DDR III 1333 MHz üstü RAM'lere bakmayın (Daul kanal ram modu ekran kartına yüksek hızlı ram paylaşımı sunar. Kullanılacak 2 ya da 4 adet ram'in de aynı marka model ve özellikte olması gereklidir)

Oyun Oynamak istiyoranız Harici Ekran Kartı Almalısınız . Bunu İlgili Sayfalarda ayrıca sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1471 -- 13 Mayıs 2015; 1:56:36 >

• Anlamadım Kemal + AnaKartı Nasıl Bulacağım
    Şöyle Berkant
    1-)Kasanın yan kapağını açıp anakartın marka ve modelini okursun

2-) CPU-Z programını yükle

3-)PC wizard programını yükle System Summary'de marka ve modeli (Mainboard düğmesinde ise ayrıntılı) yazar (((pc-wizard İNDİR)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1471 -- 14 Mayıs 2015; 19:46:16 >

• Teşekkürler
  • Ekran kartının da yeterli olup olmadığını kontrol etmeyi ihmal etme oynamadan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    bir şey değil
    anakrtını internetten ara Destek sitesinde ne çeşit Ram kullanıyor bakabilirsin
    anakart markaları ASUS GIGABYTE MSI ASROCK FOXCONN EVGA BIOSTAR . . . HEMEN HEMEN HEPSİ SATTIKLARI ÜRÜNLERİN DESTEĞİNİ VERİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1471 -- 14 Mayıs 2015; 18:30:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.