Şimdi Ara

Benim Çocuğumun Yaşama Şansı Yok, Çocuğumu Yemişler, Köpek Saldırısına Uğrayan Çocuğun Babası (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
3
Favori
24.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
255 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Köpeklerin de hiçbir insanın canını almaya ve yaralamaya hakkı yok. Devletin de vatandaşların can güvenliğini sağlama gibi bir görevi var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    O görev tüm köpekleri öldürmek değil ama.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BéTo kullanıcısına yanıt
    Ona sen karar veremezsin. Devlet vatandaşını korumak için ne önlem gerekiyorsa alır ve uygular. Vatandaşın canı hayvanlardan daha değerlidir. Kuş gribi salgını varsa vatandaşın canı tehlikedeyse kuşlar itlaf edilir. Deli dana salgını varsa danalar itlaf edilir. Köpeklerin bir ayrıcalığı yok, onlar da kuş, dana gibi bir hayvan. Ne gerekiyorsa o yapılır.

Bende onu diyorum işte. Devlet karar verir ama toplu itlaf beklemesin kimse. Yapmazlar ve yapmamalılar. Bir iki hasta köpek insanlara saldırdı diye tüm masum köpeklerin canını alamazsın. Bunun çözümü kısırlaştırma + barınak.

• hopali08 kullanıcısına yanıt

şu anki rakam tr geneli yıllık 3-5 milyar dolar arası bir paranın mamaya gittiği söyleniyor bu iş çok derin yerlere uzanıyor

lobi değil mafya

Buna da sen karar veremezsin. Romanya'da bir çocuk köpek saldırısında öldüğü için 65.000 köpeği itlaf ettiler. 1 Romanya'li çocuk 65.000 köpekten daha değerliymis. Peki 1 Türk çocuğu kaç köpekten daha değerli sence?

Zaten hepsi toplanıp barınağa alınacak, isteyen sahiplenecek, beslemek isteyen kişi de mamasını alıp gelip barınakta besleyecek olay bu, yeter ki kamusal alanda çocuklarımızı bizi parçalayıp öldürmesin artık sene 2024 konuştuğumuz olaya bak Hindistan'a döndük saçmalık.

• Babası adına çok üzüldüm kaçıncı giden can oldu.mama lobisi sanırım mafyavari ve çok güçlü olduklarını düşünüyorum çünkü ne meclise geliyor nede yetkililer adım atıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Romanya gibi gelişmemiş bir ülkenin yaptığı yanlışı Türkiye yapmaz. Hayvan sevginiz olmadığı için (nefret ediyorsunuz demiyorum) dediğimi ısrarla anlamıyorsunuz çünkü sokaktaki bir köpeğin değeri sizin için 0. Ben çözüm öneriyorum. Hiçbir şey olmasın demiyorum. Ben karar veremiyorum ama itlaf falan olmayacak buna çok eminim.

• 2 yıl kadar önce sabah balkona çıktım dışarıya bakıyordum, 8-9 yaşında bir kız çocuğu ekmek almış gidiyordu, 3-4 köpek yanından geçerken havladı saldırdı neredeyse ısıracaktı çocuk elinde ekmeği attı can havliyle kaçtı, Allahtan ısıramadılar, belediyeye yazdım köpekler sürekli sürü halinde geziyor yine bir çocuğa saldırıyor diye.

2-3 saat sonra o bölge ile ilgilenen biri aradı anlattım durumu dedi ki "biz onları kısırlaştırdık", dedim bizimi s**ecekler. (böyle bir ses kaydı var internette aynısını yaşadım).

Sonra bir kaç yer söyledi oralara sürekli mama bırakıyorlar baş edemiyoruz dedi, alıp götürürüm ama 1 hafta sonra geri getirmem lazım yoksa çok başımız ağrıyor dedi. Çok baskı kuruyormuş bu hayvan severler. Kanımca bunlar bir lobi. Hayvan sevme ile alakası yok.

Mesela inek daha önemli bir hayvan hem etinden hem sütünden yararlanılıyor iken inekleri seven yok sadece özel mama yiyen hayvanların sevilmesi de çok garip.

Ben belediyelerin bu köpekleri kısırlaştırdığını da düşünmüyorum. 10 yıl önce kısırlaştırma yapılıyor olsaydı şuan tamamen bitmiş olmalıydı ama aksine 10yıl önce burada 2-3 köpek dolaşırken şimdi 15 civarı sürü halinde gezmeye başladı.

• fahrenhayt46 kullanıcısına yanıt
    Mama lobisi kısırlaştırma yapılmayan hayvanlara kısırlaştırma yapılmış gibi kulak küpesi takıyor ki kısırlaştırılıp sayıları azalmasın diye. Köpek sayısının azalmamasi aksine artması gerekiyor kârlarının artması için.

• Sanirim Rize de basibos kopek saldirisi olmus;(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorunda, sorunun cozulemeyiside ulke insaninin sil bastan egitim suzgecinden gecirilmesi gerektigini gosteriyor. Boyle bir sorunun olmasi zaten, kucuklen kopekleri sevip buyuyunce sokaga birakan sorumsuzlar yuzunden. Hayvamlara ne bakim nede Saglik kontrolleri yaotirmadan cocugu istedi diye alip sevip sonrada disari atanlar yuzunden. Bu sorumsuzlarin sorumsuzlugunun cezasini baskalarinin cocuklari canlariyla oduyor. Herkes kapisinin onunu pis edip baskasinin kapisinin onundeki pisligi goruyor sadece.

Oncelikle insanlarin herkesi kendisi gibi gormesi saglanmali. Insan degeri anlatilmali. Insanlarin birbirlerine ve cevrelerine saygili tutumuyla butunlugun ve duzenin olabilecegi kafalarina girene dek uygulamali gösterilmeli. Ahlaksizlik diz boyu bu konularda. Ne sis yansin ne kebap kafasiyla surmez bu is.

• 12 yaşında bir çocuk daha köpeklerin saldırısına uğramış, nerde yaşıyoruz millet sahipsiz can güvenlii yok ülkede bizi kim koruyacak..

Bu konuda Ak Partililer çok kızgın Mansur karlı çıkacak bu işten hiç umurumda değil bu başıboş sokak itleriyle kim uğraşırsa onu desteklerim

.

şu hale bak;

x (formerly twitter)
    Başıboş Köpek Sorunu - Stray Dog Problem (@KopekSorunu) on X
    https://twitter.com/KopekSorunu/status/1733940783143621108?s=20
  • Novagate N kullanıcısına yanıt
    Bu olay belediyeler ile çözülecek bir konu değil. 5199 sayılı yasanın vatandaşın can güvenliğini sağlayacak şekilde değiştirilmesiyle çözülür ancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 11 Aralık 2023; 0:38:26 >

Hocam bu canlılar hayvandır. İnsan yaşamına risk teşkil ettikleri an uyutulurlar. Hayvanlara insan muamelesi çekerseniz< topluma uygarlığa zarar verirsiniz.

Sokaklar kirli , sokaklar pis , geceleri artık yürünemiyor. Parazit hastalıkları oluştu. Siz kist Hidatik nedir biliyor musunuz ? Birçok insan zarar görüyor bu dejenere hayvan sevgisi yüzünden. Doğada soyu tehlike altında olan hayvanseverlerin asıl koruması gereken hayvanlara sokak kedi ve köpeklerinin zararını biliyor musunuz ?

BNaşıboş hayvanlar ile mücadelede uyutmak esas çözümlerden biridir. Barınaklar kalıcı değil geçicidir sokak ise hayvanların asla yaşamayacağı İNSANA ait ortamlardır.

Uyutmak - Kısırlaştırmak - Sahiplendirmek bu 3ü beraber uygulandığında ancak sonuç alırsınız.

Uygar ülkelerde ve dejenere olmayan aklın söylediği şey şudur. Sopkaklardan hayvanlar toplanır hayvanseverler istedikleri kadarını sahiplenir. Sokağa yiyecek döküp milletin başına bela etmezler gerçekten hayvanın sorumluluğunu alırlar evlerine götürürler aşısını eğitimini yaptırılar , insan gibi bakarlar. Sahiplenilmeyen hayuvanlar ise 10 gün sonra uyutulur.

Uygarlık önce insandır. İnsan yaşamıdır - İnsanın hayat kalitesidir. ,İnsana zarar veren insanın yaşam kalitesini düşüren şeyler uygarca değil tam tersine ilkel yabani davranışlardır. Siz insanlara iyilik değil kötülük , toplumu hayvan sürüleri ile beraber yuaşatmaya çalışarak büyük kötülük yapıyorsunuz.

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Hocam bunlasr basına yansıyanlar. Twitter kripto fenomeni doktor bir arkadaşı takip ediyorum. Hergün acile köpek saldırısı yüzünden insan geliyor diyor. Hergün yüzlerce saldırı vare. Ancak yetişkinlere yapılan saldırılar haber bile olmuyor o kadar kanıksanmış ki. Türkiye'de bugün bile o kadar çok kuduz aşısı yaptırılıyor ki. İskandinav ülkelerinde kuduz 400 yıl önce yokoldu. Japonya 70 yıl önce çözdü.

Başıboş hayvanları ortadan kaldırıp sadece sahipli hayvanmlara izin verdikleri için kuduz belasınbı yendiler. Türkiye ise kuduzda endemik yani salgın bölgesi sayılıyor. Her yıl 4 - 5 yerde kuduz nedeniyle karantina uyguluyoruz bu utanç verici birşey artık 21. yyda.

• devlet devlet olmadıktan sonra ne söylesek boş. sabahtan beri bir sürü video izledim. türkiye resmen başıboş köpek terörüne kurban gitmektedir. sessiz kalmak, yetkisi varken kullanmamak, bunu görmezden gelmek KAFİRLİKTİR, ŞEREFSİZLİĞİN DANİSKASIDIR.

her boku şikayet eden DH HABER ADMİNLERİ VE ÇIKARCI SAHİPLERİ bizi şikayet edin sesimizi duysunlar. bu dünya konforunuza rağmen sizede kalmaz.

adana seyhanda bilenler bilir esas01 avm önünde boş arsalarda dolanan 30-40 kadar köpek ve yavrusu için et, kemik, mama bırakan bir sürü şerefsiz var. adam turgut özal da yada daha uzak mevkide oturuyor ve tek derdim köpekler burada beslensin oralara gelmesin diyor. bunu duyunca bende epey ağır şekilde sövdüm. benim çolum çocuğum yada herhangi birisinin yavrusu bunların saldırısına uğruyor senin yaptığın doğrumu dedim. adam diyorki sende çocuğuna sahip çık. araba dan sopayı aldım fırladım peşine yakalasam yeminle sopayı götüne sokacaktım.

beni yada başka birinin canı yanana kadar ölsün, bitsin ve ırk olarak yok olsunlar. devlet 24 saat serbest verse sabaha kadar adananın yarısını temizlerim.

oruspu çocuğunun biri mama satıp para kazanacak diye insanlar mı ölsün ?? gitsin avradını satsın a.q mun topu.

benim arabamda en kötü ihtimalle haydar olur ama genelde ruhsatlı tabancam olur. ben bana yada aileme saldıran köpeğe şarjörü boşaltırım. bana ceza vermeyen devletin taaaa buradan sarayına kadar sok.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sky_Vision_V2 -- 11 Aralık 2023; 1:20:10 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.