Şimdi Ara

Benim Çocuğumun Yaşama Şansı Yok, Çocuğumu Yemişler, Köpek Saldırısına Uğrayan Çocuğun Babası (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
3
Favori
24.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
255 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciddi manada hayvan severim. Zamanında arabamın bagajında kedi ve köpek mamaları ile geziyordum. Fakat ne zaman böyle haberler okumaya başladım, sadece kedileri beslemeye devam ettim. Hiç bir şey, hatta bütün köpekler bile o çocuktan kıymetli değil. Acısız bir şekilde uyutularak itlaf edilmesi artık elzemdir.

Gelelim kedilere. Kediler dünyanın süsüdür. İnsan hayatını tehdit eden bir canlı değildir.

• Şu "onlar da can" savunması cidden baydı artık, köpek yaşasın diye verilen mamalar vegan mı? Hayatında inek, kuzu, koyun vs. sevmemiş insanlar sadece köpeklere karşı hassas davranıyor ama bahsettiğim hayvanlar da bir köpek kadar duygusal ve bağ kurulan canlılar. Milyonlarca köpeği besleyebilmek için milyonlarca diğer hayvanları öldürüyoruz ama köpek "can"ken diğer hayvanlar sıradan bir obje.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kaçıncı olay. sokakları şu sahipsiz köpeklerden ne zaman temizleyecekler. sokak köpeği diye bir şey mi olur ?

• Black.Smith kullanıcısına yanıt

Hocam aracınızın bagajında yiyecek tasıyıp ardından sokağa dökmek doğru değil.

Lütfen kedi bakacaksan evinize alıp bakın sokağa yiyecek dökerek yapmayın bunu. Nitekim hayvan nufusu un patlamasına yol açıyorsunuz sokağa yiyecek dökerek.

Köpek nufusu arttığı için işler bu noktaya geldi, sokaklarda binlerce kedi olursa oda sorun yaratacak.

O nedenle uygar ulkelerde olduğu gibi hayvan besleyeceksek sahiplenelim sokağa yiyecek dökmeyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sokak hayvanlarına yemek ve barınak sağlamayın. karınları tok oldukça ürerler ve o bölgeyi terketmezler. gündüz kuyruk sallayan köpek hava kararıp diğer köpeklerle bir araya gelince canavara dönüşüyor.

• melihcskn M kullanıcısına yanıt
    aynen. ayrıca köpeklerin canı can da köpeklerin parçaladığı öldürdüğü çocukların, yetişkinlerin canı patlıcan mı?

bir video'da kendileri itiraf etmişti. Köpekler avcı hayvanlardır, kaçarsan kovalar, saldırır, kaçmayın ki saldırmasın diyordu video'da.

Güvenli Sokaklar Derneği (@GuvenliSokaklar) on Xtwitter
    Güvenli Sokaklar Derneği (@GuvenliSokaklar) on X
    https://twitter.com/GuvenliSokaklar/status/1712509330631585930?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Kimse de avcı hayvanların sokakta çocukların yaşam alanında ne işi var demiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 11 Aralık 2023; 13:43:44 >

• Bu başıboş sokak köpekleri olayı çok ayaklı bir çetenin işi. Bu çetenin üyeleri:

1. mama lobisi: mama üretip, satan ve dağıtımını yapanlar
    2. hayvan dernekleri yönetici ve üyeleri
    3. bazı veterinerler
    4. kendini hayvansever sanan saftorikler

2. gruptakiler, 4. gruptakilerden şu hayvanlara bakım yaptık, besleme yaptık, tedavi ettirdik diye bağış topluyor. toplanan bağışların bir kısmını hayvanlara harcıyor, 1. gruptakilerden mama alıyor ve sokaklara döküyor, bir kısmını 3. gruptaki veterinerlere veriyor, kalan kısmını da yiyorlar.
    3. gruptaki veterinerler sokak hayvanlarını tedavi ederek 2. gruptakilerin topladığı bağışların bir kısmını alıp yollarını buluyor. sokak hayvanları olmasa bu kadar veteriner aç kalacak.
    1. gruptakiler bol miktarda mama üretip, bunu 2. gruptaki derneklere ve belediyelere satıp yollarını buluyor.
    olan 4. gruptaki saftoriklere paralarını kaptırarak oluyor.
    tabii daha önemlisi hiç bir gruba girmeyen masum vatandaşlar ve çocukları köpek saldırıları ile mağdur oluyor.

bu 4 grup çete üyeleri birbirlerini besleyip bir çıkar döngüsü oluşturmuşlar ve hepsi bir birini tutuyor ve çıkarlarının devamı için bu açmazın devam etmesi gerektiğini biliyor ve buna göre bir ekip ve çete olarak hareket ediyorlar. tabii söz konusu çıkar olunca zarar gören, ölen, yaralanan çocuk ve yetişkinler umurlarında olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 11 Aralık 2023; 14:13:45 >

• coolman7 C kullanıcısına yanıt

Hocam bu gruplar arasına avukatlar ve bazı barolar da girebilir bence beşinci grup olarak. Bazı avukatların da bir çıkar sağladığını düşünüyorum bu düzenden. Siyasi partiler ve milletvekilleri de muhtemelen oy kaygısından dolayı bu işin üstüne gitmek istemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 11 Aralık 2023; 13:59:31 >
  • bulduren kullanıcısına yanıt
    olabilir. başkaları da olabilir. bu çetelerin organik yapısını tam bilmediğimden avukatlardan başka çıkar grupları da olabilir çete içinde.

mesela bazı belediyelerin içine de sızmış olabilirler.

bu çetelerin tam organik yapısını ancak dirayetli bir savcı açacağı soruşturma ile çete üyelerinin hesap hareketlerini inceleyerek ortaya çıkartabilir. tabii ki bu savcıya her yerden türlü türlü baskılar gelecektir. o yüzden dirayetli olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 11 Aralık 2023; 14:16:45 >
  • Kaç milyonsa hepsi telef edilmeli. Çok büyük tehlike arz ediyorlar. Geçen balkonda görmüştüm 8-10 tanesi bir adamı kovalıyordu. Coluğumuz cocugumuz var bugün başkasına yarın bizlere.

• Avrupa ülkeleri, abd uzaya gidiyor. Bu lanet ilkel ülkede insanlarımız köpekler yüzünden işe okula gidemiyor. Birlik olup sokaktaki köpekleri kendimiz devlete ve hain solucan it taparlara bırakmadan öldürmeliyiz

• geçen sene bu zamanlarda köpek saldırısına uğradım. ben normal yolumda yürüyordum. koşmadım, göz göze gelmedim. durup durduk yere saldırdı hayvan. iki bacağımda elim büyüklüğünde yaralar ve morluklar vardı. belediyeye şikayet ettim. 1 hafta boyunca barınakta tutup geri bırakmışlar. neden bıraktınız diyorum hayvan saldırgan tavır sergilemiyordu diyorlar. her gün 2,5 yaşındaki kızım ve eşimin yürüdüğü yol üzerinde oldu. onlara da saldırabilirdi. iş yerinde baktığımız 4 köpeğimiz ve evde 2 kedimiz var. hayvanseverlik bu değil arkadaşlar. ölmesi gerekiyorsa öldürülmeliler.

• Gerçekçi olalım. Sokak hayvanları lobisi bu kadar güçlü iken hiçbir siyasetçi elini bu taşın altına sokmaz. Bir "büyüğümüz"ün bir yakınına bir şey olmadıkça maalesef yıllardır olduğu gibi ara ara bu tür haberleri görüp sinir olup sonra unutacağız.

• 20 katlı dairelerinde otururlar, işe şoförleri veya kendi kullandıkları araçlar ile giderler çocuklarının özel şoförü veya servisi vardır, sokakta ve gariban Mahallesi'nde yürümezler.

• Tek çözüm toplu itlaf ama siyasal islam bu ülkenin insanına düşman olduğu için kıllarını kıpırdatıp birşey yapacaklarını sanmıyorum. Hoş gerçi birşey yapacak olsalar da muhtemelen yüzlerine gözlerine bulaştırırlar, sıkıntılı görüntüler çıkar ortaya.

• Yardıma koşan olmazsa yetişkinler de ölür. Çocuk olmasına gerek yok. 1 adama 10 köpek saldırınca savunamaz. Her sokağa bir güvenlik görevlisi koyun o zaman (sokakta kopek isteyenlere mesaj).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 11 Aralık 2023; 20:58:37 >
  • Yeter artık bir şeyler yapılmalı çok geç kalındı bile. Tehlikeli cinsler de halen tasmasız veya ağızlıksız sokaklarda gezdirilip dolaştırılıyor.

• Ulan mamacılar Allah belanızı versin önünüze gelen yere tutuyorsunuz yem bırakıyorsunuz kimse geçemiyor Allah belanızı versin

• Harbiyeli 3779 kullanıcısına yanıt

Ağzına sağlık çok güzel söylemişsin

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.