Şimdi Ara

Benim gibi lastik meraklıları varmı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
6.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bilinmedik markayı internette araştırıp alırım ancak çin malı ise. Uzak dururum çünkü çinliler geri dönüşüm maddelerinden yapıyor ve hiç bir uluslararası standarta uyumadıkları için avrupa pazarında satılmıyor bizim gibi pazarlarda satılıyor..

Bizim bir huyumuz var aldığımız markayı ölümüne övmeyi çok severiz..

Ben falken kullandım 6 ay dayanabildim değiştirdim gürültülü bir lastik ve kuru sıcak asfaltta güven vermiyor yağmurda da şaşırtıcı derecede iyi sanırım hamur yapısıyla ilgili..

Kormoran kullandım kormoran Polonya malıydı yanlış hatırlamıyorsam 100 yıllık firma traktör ve ağır vasıta lastiği üretiyor polonya ve o bölgede bilinen bir marka daha sonra michellin bünyesine katılıyor michellin satın alıyor firmayı..
    Çok kaliteli lastikdi çok beğendiğim lastiklerdendi..

Nokian bildiğimiz finlandiya. Nokia grubunun lastiği.. Nokia cep telefonlarını biliyorsunuz o şirketler grubunun lastiği bu markada çok köklü ve kaliteli bir marka uzmanlık alanı finlandiya kış ülkesi olduğu için kış lastikleri.. Bu konuda dünyanın en iyi kış Lastiklerini üretiyorlar.. Avrupalının bile önceliği kış. Lastiğinde nokian dır..

Bende vardı nokian kışın zamk gibiydi buzda karda ama gürültülü ve 4 sene sonra lastik iyicene çatlamaya başladı..

Bridgestone köprüden önce son çıkış bence sağlamdır taş gibidir fiyatı her zaman akranları olan michellin, pirelli, Goodyear, continental göre uygundur ama aracı kütüğe çevirir özellikle spor araç kullanıyorsanız hiç tavsiye etmem..

Michellin pirelli continin üstserileri şampiyonlar ligidir. Ama. Hassas lastiklerdir michellin yumuşak hamurdur özellikle yanaktan balon yapma gibi bir hastalığı vardır. Continental çivi. Mıknatısı gibi yada bana çok denk geldi ayda iki kez lastikçiye giderdim :)) pirellide nazik lastikdir heleki ince yanklısı almışssanız çukur bozuk yol katiyen sevmez su koyu verebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsignia aracımda yeni tarihli continental sc5 kullandım yeni tarihli ve hiç hoşuma gitmedi ABS hemen devreye giriyordu ve ıslakta hiç iyi değildi frenler. Sonra diğer aracımda dunlop fm800 kullandım ve lastik bu dedim. Csc 5 yanında halt etmiş derim. O gündür dunlop a ayrı bir sevgim var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracından soğumak isteyen varsa dayton alsın.

aracımda dayton touring 2 var, jantın üstünde gitsem farketmem herhalde.
  • Dunlop un mevzusu çok karmaşık.

Türk üeetimleri vardı hala varmı bilmem uzakdoğu üretimleri vardı..

Dınlop ne sert ne yumuşak orta ayar bir lastik kısa mesafe yol yapana gelmez çünkü lastik ısınmadan araba durur. Zaten kısa mesafe daha çok ağırlıklı şehir içi yol yapıcaklar yumuşak hamurlu lastik kullanmalı.. Dunlop fiyat performans lastiği ve bence uzunyolda nispeten iyi yalnız onlrda çabuk çatlıyor..

Bu arada eskiden yanlışım olmasın direk amerika ithal dunloplr geliyor du onlar efsneydi.. Dunlop ayrıca boeng uçaklarının da lastik üreticisi Goodyear da öyleydi galiba..

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

Dunlop un mevzusu çok karmaşık.

Türk üeetimleri vardı hala varmı bilmem uzakdoğu üretimleri vardı..

Dınlop ne sert ne yumuşak orta ayar bir lastik kısa mesafe yol yapana gelmez çünkü lastik ısınmadan araba durur. Zaten kısa mesafe daha çok ağırlıklı şehir içi yol yapıcaklar yumuşak hamurlu lastik kullanmalı.. Dunlop fiyat performans lastiği ve bence uzunyolda nispeten iyi yalnız onlrda çabuk çatlıyor..

Bu arada eskiden yanlışım olmasın direk amerika ithal dunloplr geliyor du onlar efsneydi.. Dunlop ayrıca boeng uçaklarının da lastik üreticisi Goodyear da öyleydi galiba..
    Şu an dunlop falken aynı fabrikada aynı desen ile üretiliyor kaliteleri muazzam iyi, fiyatlarına göre çok yumuşak ve yol tutuşları iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

aracından soğumak isteyen varsa dayton alsın.

aracımda dayton touring 2 var, jantın üstünde gitsem farketmem herhalde.
    Araç neydi

• quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

Şu an dunlop falken aynı fabrikada aynı desen ile üretiliyor kaliteleri muazzam iyi, fiyatlarına göre çok yumuşak ve yol tutuşları iyi

Alıntıları Göster
    Petlas velox spprt yol tutuşu nasıldır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Petlas velox spprt yol tutuşu nasıldır

Alıntıları Göster
    Çok vasat yani pt515 daha iyi diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

Araç neydi

Alıntıları Göster
    Megane 3

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.