Şimdi Ara

Benim hastalığım ne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • içime kapanığım sadece sanaldaki arkadaşlarımla konuşabiliyorum.gerçek hayatta takıntılı davranışlarım var dikkat çekmek istiyorum bu yüzden yalan atıyorum hiçbir işimi tamamen halledemiyorum.mesela 3 varsa içlerinden birini tercih etmem gerekiyosa hepsini yarım yamalak yapıp birine odaklanamıyorum

• Asosyal kişilik bozukluğu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konyamaarif

Asosyal kişilik bozukluğu

Asosyal kişilik bozukluğu yoktur antisosyal kişilik bozukluğu vardır. Antisosyal kişilik bozukluğu ise çok faklıdır. Bu tip insanlar sırf o an canı istiyor diye soyunup koşmaya başlayabilir.

Asosyal kişilik ise sosyalleşemeyen kişilikledir. Çok çekingen ya da uçarı davranışlara sahiptir. Arkadaşın durumu antisosyal ya da asosyal belirtileri göstermiyor.

Eğer bir rahatsızlık arıyorsan narsistik bozukluk olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sseerrddaarr -- 6 Temmuz 2014; 19:14:11 >
  • hastalığını bi şekilde öğrenirsin , sana tavsiyem bu tür rahatsızlıklar için cok cok mecbur kalmadıkca psikatr a gitme, uygun fiyata tedavi eden bir psikologa gidebilirsin.psikiyatri bu zamanda iyi islemiyor.dunya ekonomisinden tut ilac firmalarının menfaati bu isin icinde.bu benim gorusum.antidepresan tuzagı diye bi kitap var bir psikiyatr yazmıs internetten incelemeni oneririm.Allah acil şifalar versin kardeşim
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inceuclusarj -- 6 Temmuz 2014; 19:22:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.