Şimdi Ara

Benim için çok önemli bir soruna cevap istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim , ablalarım ve arkadaşlar ben lise 1 öğrencisiyim anadolu lisesinde okuyorum bizim sınıf çok özel bir sınıf fen lisesini kaçırıp anadoluya gitemek zorduna kalanların sınıfı malesef, neyse benim çok önemli bir sorunum var ben yazılım mühendisi olmak istiyorum ve daha şimdiden çok fazla bilgim var 8. sınıftan beri kendi çapımda kodlar falan yazıyorum(belki 8. sınıfta bukadar çok koda gitmeseydi aklım şimdi fendeydim) e tabi benim hayallerim yüksek iyi bir mühendis olabilmek için iyi bir üniversiteye gitmek istiyorum mesela boğaziçi odtü itü gibi fakat bu yıl karne notum düşük gelince aklıma şöyle bir fikir geldi ben dersi falan bıraksam sınıfı geçecek kadar çalışsam mesela bütün zamanımı kod yazmak için kullansam bir kaç mobil oyun yapsam diyorum temellerini attım kısmen öğrendim programlama dilini ama bunu yaparsam çok sorun yaşarım diyede korkmuyor değilim sizce bunu 4-5 yıl erteleyip derslere sıkı bir şekildemi çalışmalıyım bu 15 tatil vereceğim karar çok önemli olacak sanırım

• Bence Derslerini Aksatma Zaten Üniveristeye Öğremek İçin Gidiyorsun Kimse anasının Karnında Öğrenmiyor Bence derslerine Çalış İyi Bir üniveristede Oku Zamanın Bol olacak üniveristeyi kazandıktan sonra
  • bende son günlerde böyle düşündüm ve artık derslerime daha çok zaman ayırmaya başladım ve hiç bir dersle ilgili sıkıntım olmadığını gördüm hepsini yapabiliyorum tek sorun benim çalışmamammış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.