yaa aslında benim kuşun kafasında sonradan olsa gerek şapka var ! ara sıra benim kuş şapkasının altından kusuyormuş. pek fazla birşeyde vermiyorum ama özelikle uçmak için havalandıktan 10 dakika sonra kustugunu söylüyorlar. neyse herkesin kuşu kendine
Hocam nasıl ısırmıyor elini yaaa.. Benim rahmetli kuş burda olsa deli gibi ısırırdı
muhabbete bak ya
başlığı gördüm gözlerim karardı
quote:
Orjinalden alıntı: 35GOZTEPE35
Benim rahmetli kuş
Süperdi.
quote:
Orjinalden alıntı: CARNIVALE
benim kuşum nasıl?
HOCAM SENİN KUŞ RESMEN POZ VERMİŞ.ÇOK FOTOJENİK BİR KUŞUN VARMIŞ
quote:
Orjinalden alıntı: ERNESTO ZAPATİSTA
yaa aslında benim kuşun kafasında sonradan olsa gerek şapka var ! ara sıra benim kuş şapkasının altından kusuyormuş. pek fazla birşeyde vermiyorum ama özelikle uçmak için havalandıktan 10 dakika sonra kustugunu söylüyorlar. neyse herkesin kuşu kendine
quote:
Orjinalden alıntı: punısher17
quote:
benim kuşum nasıl?
HOCAM SENİN KUŞ RESMEN POZ VERMİŞ.ÇOK FOTOJENİK BİR KUŞUN VARMIŞ
ellerinden öper pardon gagalar abisi
quote:
Orjinalden alıntı: 007ybse04
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
quote:
NOT: Tüp bebek derken çok ciddiyim. Erkeğe masturbasyon yaptır eline boşalınca dişinin poposuna iyice bastır. Kuşların organları popolarının içindedir.
Çok aradım ama erkek kuşun kuşunu bulamadım. Yalama oldu hayvancağız. Sen şunun vidosunu koysan diyorum.
Poposuna parmağını koy yuvarlak çiz. O darbelere başlar. Birkaç sn sonra da bir damla meni boşalır.
ya bağımlı olur sürekli isterse ya adamın parmağına oturursa
kuşu okşa geçer
quote:
Orjinalden alıntı: DayWalker7
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
quote:
NOT: Tüp bebek derken çok ciddiyim. Erkeğe masturbasyon yaptır eline boşalınca dişinin poposuna iyice bastır. Kuşların organları popolarının içindedir.
Çok aradım ama erkek kuşun kuşunu bulamadım. Yalama oldu hayvancağız. Sen şunun vidosunu koysan diyorum.
Poposuna parmağını koy yuvarlak çiz. O darbelere başlar. Birkaç sn sonra da bir damla meni boşalır.
ya bağımlı olur sürekli isterse ya adamın parmağına oturursa
Abi olaya bak ya
Kuşta sorunn yok. Sen şeklini beğenmedinde mi açtın ?
Benimde bir zamanlar bir kuşum vardı .Soğuktan öldü hayvan. Valla benim kuşta da çıktı bir ara bunlar ama bişi olmadı ...
quote:
Orjinalden alıntı: __JV__
Kuşta sorunn yok. Sen şeklini beğenmedinde mi açtın ?
Yok hocam ben o kafasındaki tüyler böyle bi acayip olmuştu o yüzden korktum..Ama tüy değiştiriyormuş öyle söylediler..
quote:
benim kuşum nasıl?
çok gururlu bakio birşeyler başarmış gibi
Abi senin kuşun saçlarda bişe yokda psikolojik bozukluğu olduğu kesin.Bakışlara baksana
BAslıgı okuyunca yerlere yattım gulmekten Yaaa benim KUŞUN kafası