Şimdi Ara

BENİM KUŞUN KAFASI NEDEN BÖYLE? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
19.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BAŞLIK ÇOK SAKAT
  • Yanında bir kuş daha varsa kafadan ısırınca tüyü sıyırıyor. Tüy sıyrılınca aynen gösterdiğin şekle geliyor.
  • Başlık önerisi sunun onu koyalım..Benim bu durum için bulabildiğim en uygun ve masum başlık bu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokalq

quote:

Orjinalden alıntı: White Tiger

oluyo öle boşver bendede iki tane var ikiside dişiymiş yeni anladım 1 yaşına bastılar gagaları kırmızı oldu getir kaynaştıralım o tüyler ipek gibi olur. bebelerinden veririm sana

kardeş senin memleket nere bizimki abazalıktan kumandaya saldırıyor onu sevgilisi belledi yavru filan istemıyorum hayvanın işi görülsün yeter atarız ikisinin arasına çeşit olur garibana

başlık sakat gerçekden

• quote:

quote:

oluyo öle boşver bendede iki tane var ikiside dişiymiş yeni anladım 1 yaşına bastılar gagaları kırmızı oldu getir kaynaştıralım o tüyler ipek gibi olur. bebelerinden veririm sana

kardeş senin memleket nere bizimki abazalıktan kumandaya saldırıyor onu sevgilisi belledi yavru filan istemıyorum hayvanın işi görülsün yeter atarız ikisinin arasına çeşit olur garibana

• Bu kuşları görünce Alcatraz kuşcusu geldi aklıma. Ne filmdi be. Hala gözlerim yaşarmaklı oldu bak şidmi.
  • 5-6 kuş besledim.. bu kadar kafaya takılcak bişi yok hatta normal...

""kedi **tünü görmüş ben bu dertten ölürüm demiş"".. olay buna benzemiş burda resmen
  • quote:

quote:

• Benimde vardı kendi ellerimle öldürdüm hayvan benden çok korkuyordu 6 aylıktı 4 ay falan geçti işte gagasını kesmek için aldım garibim ciyak ciyak bağırdı pat diye gitti öteki tarafa kalbi durdu herhalde sonra gömdüm saksıya.Tekrar almak istiyorumda korkak olup olmadığını nasıl anlarız onu merak ediyorum yine kalpten göndermeyek öteki tarafa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

Benimde vardı kendi ellerimle öldürdüm hayvan benden çok korkuyordu 6 aylıktı 4 ay falan geçti işte gagasını kesmek için aldım garibim ciyak ciyak bağırdı pat diye gitti öteki tarafa kalbi durdu herhalde sonra gömdüm saksıya.Tekrar almak istiyorumda korkak olup olmadığını nasıl anlarız onu merak ediyorum yine kalpten göndermeyek öteki tarafa

ne istiyon abi hayvanın gagasından
  • quote:

Benimde vardı kendi ellerimle öldürdüm hayvan benden çok korkuyordu 6 aylıktı 4 ay falan geçti işte gagasını kesmek için aldım garibim ciyak ciyak bağırdı pat diye gitti öteki tarafa kalbi durdu herhalde sonra gömdüm saksıya.Tekrar almak istiyorumda korkak olup olmadığını nasıl anlarız onu merak ediyorum yine kalpten göndermeyek öteki tarafa

Yaw ne yaptın sen gaga kesilir mi hiç? Tırnak mı bu? Ha sivrilteceğim diyorsan o zaman mürekkep balığı kemikleri satılıyor ucuzdur al 1liraya 3 tane verirler.
    Kafese koyarsın gagası sipsivri olur.

Kormayan kuş istiyorsan çok küçükken yetiştireceksin. Dilinle ezilmiş kuruyemiş vs yedireceksin.
    Ben çok besledim şu anda bile bizzat büyüttüğüm 5 yavru var. Yemek yiyorum benimle birlikte yemeye geliyorlar. Ağzımın içine düşecekler nerdeyse

• quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

quote:

Yaw ne yaptın sen gaga kesilir mi hiç? Tırnak mı bu? Ha sivrilteceğim diyorsan o zaman mürekkep balığı kemikleri satılıyor ucuzdur al 1liraya 3 tane verirler.

Kormayan kuş istiyorsan çok küçükken yetiştireceksin. Dilinle ezilmiş kuruyemiş vs yedireceksin.
    Ben çok besledim şu anda bile bizzat büyüttüğüm 5 yavru var. Yemek yiyorum benimle birlikte yemeye geliyorlar. Ağzımın içine düşecekler nerdeyse

Usta güzel diyonda etraf şerefsiz dolu adamlar 2 yaşnda kuşu 5 aylık diye kakalıyor vallahi kuştan anlayan bi arkadaşım olsa gidicem onla almayada yok işte.Ama alıcam ya dediğin gibi şöyle küçükken almak istiyorum bi tane köpekten sonra en sevdiğim hayvanlar kuşlar.Bi adam gibi besleyemedim ama bi taneside kaçtıydı.İsmi şirindi çok zekiydi vallahi kaçtı şirin gel yavrum diyordum ''ciiiik'' yapıyordu sonra gitmiş keltoş bi lavuğun kafaya konmuş adamda almış götürmüş aşağdaki mağazalara sorduyduk onlar dediydi.Kel manyak rakı sofrasına meze yapmıştır şirinimi

• Bu durum normal ve gecici telaslanacak bir sey yok. Ayrica tavsiyelerim kesinlikle sade yem (ak dari) kullanman, yesillik, tatli-tuzlu vs. vermemen ve hava akiminda (ceryanda) birakmaman olacak.

Ayrica hayvancagiza bir gaga tasi ayarlayiver, gagasi cok uzamis, insaf. Yanindaki kusa (varsa) zarar verebilir, yem yerken zorlanabilir bir de elinizi isirirsa cok fena olur. Eger becerebilirsen tirnak makasi ile ucundan biraz kesebilirsin, beceremezsen gaga tasiyla kendisi halleder. Tirnaklarini görmedim ama eger cok uzayip "C" seklini aldiysa onlari da biraz kisaltiver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganza -- 7 Nisan 2008; 1:30:58 >
  • hangi kuştan bahsediyoruz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

quote:

Usta güzel diyonda etraf şerefsiz dolu adamlar 2 yaşnda kuşu 5 aylık diye kakalıyor vallahi kuştan anlayan bi arkadaşım olsa gidicem onla almayada yok işte.Ama alıcam ya dediğin gibi şöyle küçükken almak istiyorum bi tane köpekten sonra en sevdiğim hayvanlar kuşlar.Bi adam gibi besleyemedim ama bi taneside kaçtıydı.İsmi şirindi çok zekiydi vallahi kaçtı şirin gel yavrum diyordum ''ciiiik'' yapıyordu sonra gitmiş keltoş bi lavuğun kafaya konmuş adamda almış götürmüş aşağdaki mağazalara sorduyduk onlar dediydi.Kel manyak rakı sofrasına meze yapmıştır şirinimi

Erkek ve Dişi al. Çiftleştir. (Gerekirse Tüp bebek yaptır ) Annesi yavrularını dışladığı vakit sen yetiştirmeye başla. Çok küçükken beslemen biraz zordur. Yem yemesini öğret.

NOT: Tüp bebek derken çok ciddiyim. Erkeğe masturbasyon yaptır eline boşalınca dişinin poposuna iyice bastır. Kuşların organları popolarının içindedir.

• güzel uydurmuşsun fırtık
  • bi sorum var KUŞ ÖTÜYOMU
  • Benim kuşum 9 yaşında öldü Kardeşim gibiydi

• Usta bu nasıl bir başlıktır ??? hönk.gif
  • alemsiniz ya tüy falan değiştirmiyor kuş beyaz beyaz tutkal gibi bir şeyler var yanlış görmediysem.onlar bildiğimiz kuş dışkısı kafası değiyor herhalde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.