Şimdi Ara

Benim Sorunum ne ? Neden Hep Böyleyim ? Lütfen Yardım Edin ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • psikiyatr a gidiyorsan eğer onlar uzman doktordur yani bildiğin doktordur etrafta trafik kazası olursa açılın ben doktorum diyebilirler yani kan değerlerinden anlarlar
    ilaçlara devam et
    termal throling olayı kafanı bir şeyle bozduğunun açık göstergesi sürekli kafanı yoran dert ettiğin bir şey var demek ki
    göğüs hastalıklarına da görün aksama
    online oyun arkadaşları bir yere kadar en azından düğüne vs git gerçekten insanlarla bir şey yapmış ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: celil4334

Bak bilmedigin konu hakkinda ahkam kesme birader. Yasamadigin basina gelmeyen bisey illa yok demek degildir.

Kuller ve kemikler onlarin yemekleridir onlara basmayiniz. Bu hadistir.

Eski zamanda insanlar kemiklerle taharetleniyormuş. Cinler peygamber efendimize (sav) onlar bizim yemeklerimiz insanlar taharetinde kemik kullanmasin demişler. Hadisin geriside budur.

Ben inancli bir insanim. Inancli bir insanda meleklere cinlere kiyamet gunune kaza ve kadere inanir.

Sen inanmiyosan veya inanipta bilmiyosan ahkam kesmiyceksin.

Özür diliyorum, mobil olarak "kemige kule basmak" dediğinizde hiçbir şey ifade etmedi saçmalıktan başka, "kemiğe, küle basmak" anlamında kullandığınız aklımın ucundan bile geçmedi. Yorumlarınıza da biraz önyargı ile yaklaştığım için böyle saçma bir tepkide bulundum; bir yanlış anlaşılma oldu, tekrar özür diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sonunda kendiniz de yazmışsınız zaten. Sorununuz yanlızlık. Bir kaç arkadaş edinin bir hobi edinin. Hafta sonları halısaha maçları bisiklet turları gibi. Emin olun iyi gelecek.
  • Okumadım ama care spor salonu. Kilo verirsen özgüvenin artar ayrıca salonda filan 2 insan görürsün konuşursun asosyal olmayın bu kadar

• True Story T kullanıcısına yanıt
    İnsanları sevemiyorum sevilecek yaratıklar değiliz gibi geliyor bana.
  • Burning Desire kullanıcısına yanıt
    Önemli değil din konusunda hassas oldugum için bende fazla tepki gösterdim sende kusura bakma

• Önemli olan zaten kendini sevmen gerisi gelir merak etme

• Kromatit kullanıcısına yanıt
    Anladım,o zaman sabah saatlerinde gidip kan vermekte fayda var :)

Kafamı yoran dert ettiğim şey ise çaresizlikten ibaret.Yukarıda benim YGS sonuçlarım var,size soruyorum 2 Yıllık ta olsa Mekatronik gibi Sayısal bir bölüm (Fizik,Matematik,Geometri ağırlıklı) Derslerde kendimi kaybediyorum işte.Nasipse değiştireceğim fakat ailem de istemiyor bitirirsin oğlum sen orayı 4 yılda da 6 yılda da bitirirsen bitir diyor daha ileriye gitmiyor.Ama bende kendi kendime diyorum ki kafamı toplayabilsem okuyamayacağım bir bölüm değil.Kafamı toplamak istiyorum ama toplayamıyorum bir türlü.Gelecek kaygım çok var,her ne kadar ilgi alanım olsa da sevmediğim bir alandayım(sayısal) buraya gelen de benim hatamın farkındayım fakat geri dönüşü baya zor bir hata yapmışım. Ama bu sorunlar lise,ilkokul yıllarından beri devam ediyor işte.

göğüs hastalıklarına görünmem gerçekten lazım mı ? nefes alıp verişimdeki sıkıntıyı da psikolojik görüyorum çünkü,solunumu zorlaştıran bir sıkıntım yok(sigara dumanı vs. hariç)

Vizelerden hemen sonra etkinlik oranımı cidden arttırmayı planlıyorum.

• xxkowboyxx X kullanıcısına yanıt
    futboldan hiç anlamam ancak ciddi anlamda etkinliklere katılıp sosyal olmak istiyorum bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: celil4334

Her sorunun bedenimizden kaynakli olduğunu dusunurek bence siz yazik ediyorsunuz cevrenize.

Inancli bir insan bu dunyada uhrevi varliklarin oldugunu rahatsiz edildiklerinde bize zarar vereceklerini ve beddua alma durumundada ayni şekilde rahatsiz edeceklerini bilir.

madem adamın hayatını kontrol altına alacak kadar güçlüler baktılar dua okunuyor gidip hoparlörün kablolarını koparsınlar
  • Death Note kullanıcısına yanıt
    Çok korku filmi izleme

• hava şartlarna göre niye değişiyor o zaman nefes sorunları
    git yani 1 saat sıra beklesen 1 saat muayene kan röntgen vs desek 2 saatlik iş
  • Müzikle aran nasıl?

• Kromatit kullanıcısına yanıt
    gideyim peki o zaman :)
  • True Story T kullanıcısına yanıt
    İyi,sık sık dinlerim yani.
  • O zaman dinlediğin müziğe göre bir müzik aleti öğrenmeye başla acemi bir müzik grubu kur çevrenden bir kaç kişiyle tek ihtiyacın olan özgüven ve sosyallesmek

• kardeşim öncelikle öyle kıçının üstünde oturmaya devam ederek bir yere ulaşamayacağını anla.silkin kendine gel ben napıyorum ya de bi aynada bak kendine.hedefler belirle kendine mesela spor yap zayıfla hayatın düzene girmesse gel yüzüme tükür.zayıflaman özgüven+okula gitme isteği+ders çalışma şevki+dinç vucut(uyku probleminde gider uyku problemin depresif halinden dolayı diye düşünüyorum) yani kalk bırşeye karar ver oturmakla olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git bi banyo yap sonra kalk ve silkelen erkek adamsin sen vurdun kirilacak topla kendini

• Dostum senin sorunun kendine vakit ayıramaman. Sabah kalk işe/okula git, eve gel, tekdüze ve monotonluktan oluyor genelde. Haftada 2-3 gün de olsa toplanın birkaç arkadaş çıkın eğlenin. Hayatında ufak değişiklikler yap. Her günün aynı olmasın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.