Şimdi Ara

BENİM XBOX 360 TA GİTTİ BE TÜH HEMDE İKİNCİ ÜRETİM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden al�nt�: daynight80

quote:

Orjinalden al�nt�: azurik

Bak once gizli sistem hatasinin nereden kaynaklandigini bulmak icin sunlari yapin diyor sitede: xbox360i acin 3 kirmizi isik yanana kadar bekleyin.. sync up tusuna basin.(kucuk beyaz tus).Bu butona basili tutarken eject tusuna basin.Ledler 4 haneli hata kodu icin yanmaya baslayacak.Bu asamalarda kac ledin yandigini yaz biryere lutfen. sonra elini ejectten cek ve bir daha bas. LEDler tekrar yanacak. Ejecten cek ve bidaha bas ledler yine yanacak. Son (4.) kez tekrar cek tekrar bas. LEDler 4.kez yanmis olacak. yanan LEDlerin anlamlari sole: Dort isik yanarsa :0 Bir isik yanarsa :1 Iki isik yanarsa :2 Uc isik yanarsa :3 Ornek vermek gerekirse 4 defa yaptin ya Ilk ucunde dort isik yandiysa 3 hane 0 sonuncuda tek isik yandiysa 1. Yani hata sole olur:0001 Bunun anlamida guc kaynagi problemiymis.Aslinda karisik degil.ISlemi yapmak daha kolay anlatmaktan. Hata kodunu bulduktan sonra sitede ne manaya geldigine bakin. Elimden geldigince tercume etmeye calistim. Allah yardimciniz olsun.

hata kodu aynen ��ye

0001

Makinayı kullandığın yere nasıl yerleştirmiştin. Tv sehpasının içinde mi?....vs nasıl bir durumda duruyordu yazabilirsen iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumanda -- 21 Mayıs 2006; 20:50:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

quote:

Orjinalden al�nt�: daynight80

quote:

Orjinalden al�nt�: azurik

Bak once gizli sistem hatasinin nereden kaynaklandigini bulmak icin sunlari yapin diyor sitede: xbox360i acin 3 kirmizi isik yanana kadar bekleyin.. sync up tusuna basin.(kucuk beyaz tus).Bu butona basili tutarken eject tusuna basin.Ledler 4 haneli hata kodu icin yanmaya baslayacak.Bu asamalarda kac ledin yandigini yaz biryere lutfen. sonra elini ejectten cek ve bir daha bas. LEDler tekrar yanacak. Ejecten cek ve bidaha bas ledler yine yanacak. Son (4.) kez tekrar cek tekrar bas. LEDler 4.kez yanmis olacak. yanan LEDlerin anlamlari sole: Dort isik yanarsa :0 Bir isik yanarsa :1 Iki isik yanarsa :2 Uc isik yanarsa :3 Ornek vermek gerekirse 4 defa yaptin ya Ilk ucunde dort isik yandiysa 3 hane 0 sonuncuda tek isik yandiysa 1. Yani hata sole olur:0001 Bunun anlamida guc kaynagi problemiymis.Aslinda karisik degil.ISlemi yapmak daha kolay anlatmaktan. Hata kodunu bulduktan sonra sitede ne manaya geldigine bakin. Elimden geldigince tercume etmeye calistim. Allah yardimciniz olsun.

hata kodu aynen ��ye

0001

Makinayı kullandığın yere nasıl yerleştirmiştin. Tv sehpasının içinde mi?....vs nasıl bir durumda duruyordu yazabilirsen iyi olur.

MAKİNA DİK BİR ŞEKİLDE VERTİCAL STANDTA DURUYOR..RESİMDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ..BİDE ARIZADA 2. RESİMDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daynight80 -- 21 Mayıs 2006; 20:55:34 >

• ok kardeş
  • gecmis olsun.ben yanlis duymadiysam dik konumdayken problem yapan makinalar daha fazlaymis emin degilim sadece duyumlarim.
  • YA ANLAMADIM GİTTİ MİCROSOFT NASIL BÖYLE BASİT BİR HATA YAPAR ANLAMADIM...BU ADAPTÖR ARIZASI SANIRIM ORTAK ARIZA..ARAŞTIRMA YAPSAKTA İNTERNETTEN ŞU İŞİ ÇÖZSEK...
    AKLIMA ŞUDA GELMİYOR DEĞİL..BU AMERİKA BİZİM TÜRKİYEDEN GİRDİĞİMİZİ ANLIYORDA ONLARMI YAPIYOR BU İŞİ..AMA GERÇİ LİVE TR DEN ÇOK KİŞİ GİRİYOR AMA
  • Kardeş geçmiş olsun...
  • sen iyicene fantezi yapmissin
  • Ne kadar masraf açabilirmiş sordunmu?
  • gecenlerde meroboy 100$ dedi ben ordan biliyorum
  • Bana buyuk ihtimalle guc kaynagindan gibi gelyior.Adaptorun icinde trafomu yerlestirmisler?Acaba adaptorun icindeki sigortami yandi.Alet hicmi acilmiyor?Bilirsin bazi pc power supplylerin arkasinda 220\110 v swicthi vardir.Eger onu 110a getirip fise takarsan bilgisayar hic acilmaz.Icindeki sigortayi yakarsin.Eger gercekten guc kaynagindansa cozumu daha kolaydir.Belkide xboxin sebekeden yeterli akimi cekemiyordur.Dedigin gibi bencede hata sanildigi gibi cok buyuk degil.
  • bu xbox 360 ların hepsi arızalı galiba arkadaşlar gates amcam ps 3 ten önce çıkarmak için cihazı apar topar testlerden geçirmeden sürdü piyasaya ve durum ortada işte. hepinize geçmiş olsun nee diimm.
  • Geçmiş olsun... Allah sabır versin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: azurik

Bana buyuk ihtimalle guc kaynagindan gibi gelyior.Adaptorun icinde trafomu yerlestirmisler?Acaba adaptorun icindeki sigortami yandi.Alet hicmi acilmiyor?Bilirsin bazi pc power supplylerin arkasinda 220\110 v swicthi vardir.Eger onu 110a getirip fise takarsan bilgisayar hic acilmaz.Icindeki sigortayi yakarsin.Eger gercekten guc kaynagindansa cozumu daha kolaydir.Belkide xboxin sebekeden yeterli akimi cekemiyordur.Dedigin gibi bencede hata sanildigi gibi cok buyuk degil.

İLK BAŞTA TESELLİ VEREN TÜM ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜRLER..

VALLA O KADARINI BİLMİYOM AMA ALIDIĞIM KİŞİ İÇİNDEN DEVRE DEĞİŞTİRTTİM DEDİ..VE ARADA 110-220 ÇEVİRİCİ KULLANMAYA GEREK OLMUYO DEDİ..ADAPTÖRÜN ÜSTÜNDE IŞIK VARYA O SARI YANIYOR İLK PRİZE TAKINCA.SONRA XBOX360 IN AÇMA DÜĞMESİNE BASINCA ADAPTÖRÜN ÜSTÜNDEKİ IŞIK KIRMIZI OLUYOR VE 3KIRMIZI IŞIK HATASI VERİNCE HEMEN TEKRAR SARIYA DÖNÜYOR.(NORMALDE XBOX360 AÇILDIĞINDA ADAPTÖR IŞIĞI SARIDAN YEŞİL OLUR.) KIRMIZI İLK KEZ GÖRÜYOM BU HATAYI GÖSTERİYO HERHALDE...AYRIYETTEN XBOX360IN DÜĞMESİNE BASINCA HİÇBİ ÇALIŞMA BELİRTİSİ YOK..FANI FALAN ÇALIŞMIYO,EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYO TIK YOK YANİ SANKİ AÇIK DEĞİL GİBİ..SADECE KONSOLDA 3 KIRMIZI IŞIK YANIP SÖNÜYO...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daynight80 -- 21 Mayıs 2006; 21:46:08 >

• Yav ben yarı derecede renk körüyümdür... 360'ı alsam bu ışıkların hangi renk olduğunu anlayamam, led'leri çok zor ayırırım, alet alarm verir öyle kullanırım. Sonunda da patlar gider... Yeşil, kırmızı, yeşil sonra yine sarıya dön falan, uzun iş valla...
  • cok geçmiş olsun bu kadar basit arızalanması bu cihazı insanlardan sogutuyor. Cok ilginç arıza, arızalanma nedeni cok basit gibi geliyor, çözümüde cok basittir diye umuyorum. İnşallah öyledir.
  • ULAN ACABA BENİM SİSTEME BAĞLADIĞIM UPS Mİ BOZDU ADAPTÖRÜ...ADAPTÖRÜN İÇİNDEN DEVRE DEĞİŞTİRİLMİŞYA O SEBEPTEN SÖYLEDİM...

Bİ İHTİMAL CANIM...
  • Yaninda kullanma kilavuzu yokmu?Varsa adaptorun uzerindeki isigin ne manaya geldigini kesin yazar.Dedigim gibi bana kalirsa guc kaynagindan kaynaklaniyor.Yeterli akim saglayabiliyomu?Baska guc kaynagiyla denedinmi?
  • bazen ups böyle şeylere neden olabilir , benim kullandıgım bir ups vardı 1200 lük bilgisayarın bazı aksesuarları ile uyumlu değildi o nedenle sadece monitör ve kasa bagliydi diğerlerini baglayınca hiç açmıyordu sigorta felan atıyordu , olabilir yani ama tahminimce sorun adaptorden kaynaklanıyor ve basit bir çözümü vardır umarım, bunun dısında pal cihazlarda sorun yasayan var mı yani belki seninki ntsc oldugundan böyledir...
  • evet ups olmadan ac bide.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulwi

bazen ups böyle şeylere neden olabilir , benim kullandıgım bir ups vardı 1200 lük bilgisayarın bazı aksesuarları ile uyumlu değildi o nedenle sadece monitör ve kasa bagliydi diğerlerini baglayınca hiç açmıyordu sigorta felan atıyordu , olabilir yani ama tahminimce sorun adaptorden kaynaklanıyor ve basit bir çözümü vardır umarım, bunun dısında pal cihazlarda sorun yasayan var mı yani belki seninki ntsc oldugundan böyledir...

UPS OLMADANDA DENEDİM AÇMIYO

ZATEN UPS BAĞLADIM 20 DAKİKA SONRA GİTTİ XBOX360...BİRDE XBOX360 IN KİTEPLARINDA BÖYLE BİŞEY VARMI BİLMİYORUM...ACABA BU ADAPTÖRÜ KİME GÖSTEREBİLİRİM TAMİR ANLAMINDA..AH KEŞKE ELİMDE BİR TANE DAHA XBOX 360 ADAPTÖR OLSA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daynight80 -- 21 Mayıs 2006; 22:26:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.