Şimdi Ara

BENİM XBOX 360 TA GİTTİ BE TÜH HEMDE İKİNCİ ÜRETİM (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: rashamon

aslında kosolu direk yerle temas ettirmeden de,ayaklarla yerden yükseltip,alt tarafınında açık kalacağı,dört taraftan da hava akımının alacağı bir sehpa gibi birşey düşünülebilir vede yaptırılabilir,çok farkedermi bilemiyorum tabi ısı yönünden,ama genede bir nebze yerden kesilirse iyi olur gibime geliyor.

Ben vertical stand kullanıyom ama...

• quote:

Orjinalden alıntı: daynight80

quote:

Orjinalden alıntı: rashamon

aslında kosolu direk yerle temas ettirmeden de,ayaklarla yerden yükseltip,alt tarafınında açık kalacağı,dört taraftan da hava akımının alacağı bir sehpa gibi birşey düşünülebilir vede yaptırılabilir,çok farkedermi bilemiyorum tabi ısı yönünden,ama genede bir nebze yerden kesilirse iyi olur gibime geliyor.

Ben vertical stand kullanıyom ama...

güzel standmış,genelde de resimlerde hep bu şekilde dik koyulmuş olduğunu görüyorum,neden sorun çıkartıyor dik pozisyonda bilemiyorum.

• Acaba makinayı buza mı yatırmalı?
  • Valla bencede dik koymayin.Daha artistik duruyor ama dustumude pis duser ha.Sanki havalandirma sistemi bile yatay vaziyette kullanmak icin yapilmis.
  • leo niye dalga geçiyosun 'konsolla'??? Yazık değil mi? O konsolun da bir canı yok mu???

(Yok tabi )
  • Sırf ben yatay koyacam diye resimlerdeki xbox 360 vertical standımı satıyorum
  • Satmaya ne gerek var ki hocam, bulunsun. Gerektiğinde kullanırsın. Nasılsa yatay kullanmak için satman gerekmiyor Ben satma derim, naçizhane görüşüm... Hem ne kadara gider ki, o da var.
  • Görüşlerine Saygı Duyuyorum....Ama isteyen olursa verecem...Aslında oyunların pozisyonu güzel..Dik şekilde ve düzenli
  • Yalnız ben olsam oyunları makineye yakın tutmam. Tv ve benzeri elektonik eşyaların mümkün olduğunca uzağına koyuyorum oyunları.. Manyetik alan olayı, zararı olabiliyor... Aklında bulunsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Yalnız ben olsam oyunları makineye yakın tutmam. Tv ve benzeri elektonik eşyaların mümkün olduğunca uzağına koyuyorum oyunları.. Manyetik alan olayı, zararı olabiliyor... Aklında bulunsun.

S A Ğ O L

• Eyvallah
  • BEYLER İŞTE O BOZULAN PARÇA XBOX 360 ADAPTÖRÜNDE...ARIZASI KISA DEVRE VARMIŞ BU PARÇADA...KOLAY BULUNMUYO FALAN DEDİLER AMA..BU İŞTEN ANLAYANLAR NERDEN NE KADAR FİYATA BULURUM BUNU YEDEK OLSUN ELİMDE...

• Bence alma. Sonra nereye koyduğunu bilemezsin. Aynı yerden tekrar arıza vereceği mechul.......Gene sen bilirsin tabi
  • Bu transistorler hassas elemanlardir.Eger fazla isinmadan yandiysa o ortadaki vida deligi yardimiyla aleminyum heatsink takabilirsin.Biz okulda oyle yapardik.Lehimlerken biraz fazla isininca bile bozuluyor cunku.
  • daynigth 80 kardeş o resimdeki transistor değil diyot.Ortak katotlu diyot.muaidi bulunur.yedek almana gerek yok.HAVALAR ISINDI XBOXLAR ARIZA YAPMAYA BAŞLADI.güç kaynagını adabtörünü ve cihazını serinde tut 10 sene gider.
  • quote:

Orjinalden alıntı: isis1982

daynigth 80 kardeş o resimdeki transistor değil diyot.Ortak katotlu diyot.muaidi bulunur.yedek almana gerek yok.HAVALAR ISINDI XBOXLAR ARIZA YAPMAYA BAŞLADI.güç kaynagını adabtörünü ve cihazını serinde tut 10 sene gider.

Vallahi pek anlamıyom bu işten sağol...Yanlış demiş olabirim..Zaten şimdi adaptör ve Xbox360 a tam 5 adet 80mm fan takıyorum..Maksimum soğutma yapacam..Sen bu işten iyi anlıyorsun anlaşılan..Benim cihaz ntsc haliyle adaptörde 110v.Fakat aldığım kişi içinden devre değiştirip arada düşürücü olmadan kullanılabilir hale getirmiş..Şimdi sorum şu..Bu cihazı yaklaşık 3ay kullandım bişey olmadı..UPS aldım ve bağladım..Sonra 20dk sonra adaptör bozuldu...Acaba bununla alakası varmıdır..Şimdi UPS e bağlamıyorum..Acaba ne yapayım..Bir sorun olurmu..Yoksa bu sadece bir raslantımı?

• sorununun hallolduğuna sevindim.

ya ben daha hayatımda xbox360 bile görmedim birkaç sorum olacak

endem kimdir?

diğer soruyu unuttum
  • www.endem.net

Bu arkadaşlar xbox360 a en iyi desteği TR den veren kişiler..Tabiki diğer konsollarda var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanemre34

quote:

daynigth 80 kardeş o resimdeki transistor değil diyot.Ortak katotlu diyot.muaidi bulunur.yedek almana gerek yok.HAVALAR ISINDI XBOXLAR ARIZA YAPMAYA BAŞLADI.güç kaynagını adabtörünü ve cihazını serinde tut 10 sene gider.

Vallahi pek anlamıyom bu işten sağol...Yanlış demiş olabirim..Zaten şimdi adaptör ve Xbox360 a tam 5 adet 80mm fan takıyorum..Maksimum soğutma yapacam..

Sen o fanları 10 tane yap en iyisi, eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım. 2 tane de zenci köle getirt Afrika.dan. Hani olur ya büyük yelpazelerden , işte onları Xbox360'a doğru sallasın dursunlar...

• quote:

Hepsi için geçerli değil. Onun adaptörü 110 volt dan 220 volt yapılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumanda -- 24 Mayıs 2006; 22:51:36 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.