Şimdi Ara

BENİM XBOX 360 TA GİTTİ BE TÜH HEMDE İKİNCİ ÜRETİM (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: daynight80
    İLK BAŞTA TESELLİ VEREN TÜM ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜRLER..

VALLA O KADARINI BİLMİYOM AMA ALIDIĞIM KİŞİ İÇİNDEN DEVRE DEĞİŞTİRTTİM DEDİ..VE ARADA 110-220 ÇEVİRİCİ KULLANMAYA GEREK OLMUYO DEDİ..ADAPTÖRÜN ÜSTÜNDE IŞIK VARYA O SARI YANIYOR İLK PRİZE TAKINCA.SONRA XBOX360 IN AÇMA DÜĞMESİNE BASINCA ADAPTÖRÜN ÜSTÜNDEKİ IŞIK KIRMIZI OLUYOR VE 3KIRMIZI IŞIK HATASI VERİNCE HEMEN TEKRAR SARIYA DÖNÜYOR.(NORMALDE XBOX360 AÇILDIĞINDA ADAPTÖR IŞIĞI SARIDAN YEŞİL OLUR.) KIRMIZI İLK KEZ GÖRÜYOM BU HATAYI GÖSTERİYO HERHALDE...AYRIYETTEN XBOX360IN DÜĞMESİNE BASINCA HİÇBİ ÇALIŞMA BELİRTİSİ YOK..FANI FALAN ÇALIŞMIYO,EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYO TIK YOK YANİ SANKİ AÇIK DEĞİL GİBİ..SADECE KONSOLDA 3 KIRMIZI IŞIK YANIP SÖNÜYO...

İşte o ışık, konsolu açınca yeşile dönecek.Kırmızıya dönüyorsa adaptorde nanaylık var.Adam neyi nasıl cevirmiş ? Oyle mudahaleler iyi olmaz.Orjinal adaptorumu kurcalamış ?

Senin cihazın güçle ilgili sorunu var.Aslında birinden bi adaptor alıp deneyebilsen güzel olur.At koluna git endeme orda vardır adaptör.Muhtemelen senin sorun basit birşey

• Tamam iste sorun upsten oldu.Elektriksel bir problem yani.Ups kac kv?Sen guvenli hale getireyim de sonra bozulsun.Atalarimiz bosuna dememis sakinan goze cop batar diye.Sen onu al elektronikciye bi baktir.Icine bi baktir.Cunku zamaninda bende gf4 ti4200 almistim guc kaynagi yetmediginden yaniverdi kondansator,transistor ne varsa.Cokta uzulme halledilir.
  • artık power supplynin içinde bir sorun var elektronikçilerde felan bir baktırman lazım sanırım , bunun dışında tabi xbox 360 adaptoru bulup bir onunla denesen tam emin olabilirsin ondan mı değil mi diye ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: azurik

Tamam iste sorun upsten oldu.Elektriksel bir problem yani.Ups kac kv?Sen guvenli hale getireyim de sonra bozulsun.Atalarimiz bosuna dememis sakinan goze cop batar diye.Sen onu al elektronikciye bi baktir.Icine bi baktir.Cunku zamaninda bende gf4 ti4200 almistim guc kaynagi yetmediginden yaniverdi kondansator,transistor ne varsa.Cokta uzulme halledilir.

UPS 600V LIK...

AH BİDE ŞÖYLE NTSC XBOX360 OLAN İSTANBULDA BİR ARKADAŞ BULSAM ÇOK İYİ OLUR...OLMADI ARTIK ENDEMİN YOLUNU TUTACAM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Yav ben yarı derecede renk körüyümdür... 360'ı alsam bu ışıkların hangi renk olduğunu anlayamam, led'leri çok zor ayırırım, alet alarm verir öyle kullanırım. Sonunda da patlar gider... Yeşil, kırmızı, yeşil sonra yine sarıya dön falan, uzun iş valla...

Zaten senin gibi arkadaşlar için XBOX360 fazla gelir.adam derdini anlatıyor senin dediklerine bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat708

quote:

Yav ben yarı derecede renk körüyümdür... 360'ı alsam bu ışıkların hangi renk olduğunu anlayamam, led'leri çok zor ayırırım, alet alarm verir öyle kullanırım. Sonunda da patlar gider... Yeşil, kırmızı, yeşil sonra yine sarıya dön falan, uzun iş valla...

Zaten senin gibi arkadaşlar için XBOX360 fazla gelir.adam derdini anlatıyor senin dediklerine bak

• Xbox kac amper ceker bilmiyorum ama o ups yeterli gelecektir sanirim.
  • Xboxu arizali olan arkadaslar sizde hangi hate kodu cikiyor?
  • quote:

Yine patlattın bombayı.Gülmekten öldük valla...
  • Valla açıkçası espri yapmadım, hakkaten renk körüyüm ve hakkaten de özellikle ufacık led'lerde yeşil-kırmızı renklerini çok bariz fark yoksa ayırd edemem... Dalga geçmiyorum yani, durum böyle, gülünecek bişey yok yani.

• adaptörün içinden yapılan 110-220v çevirimi ne kadar sağlıklı olur ki?
    o yüzden bozulmuştur adaptörün bence
    yüksek güç tüketiminde (oyun içindeyken) içindeki devre uçmuştur

ben 500W lık 220-110V çevirici kullanıyorum eşşek kadar
    tık demedi şimdiye kadar
  • İNŞALLAH DENİLDİĞİ GİBİ ADAPTÖRDENDİR....KONSOLA KIYAMAM VALLA...TANIDIK Bİ ELETRONİKÇİ VAR ONA BAKTIRACAM ARTIK...ANLAMADIĞIM EĞER ÖYLEYSE TABİ UPS NASIL ADAPTÖRÜ BOZUYORKİ..BİZ ONU KORUMA YAPTIK DİYE TAKTIK VALLA
  • dün kaç saat Oblivion oynadım bilmiyom, yetmedi akşam birde Live dan Perfect Dark Zero kapıştık..Odada hafif sıcaktı..Neyse, nazar degmesin, tık yok..
    Hadi satılık Xbox360 var, varmı isteyen, hatasız
  • quote:

Allah Allah yaw.Sony kirmizi isik buyusu falan mi yaptirdi ne.

Yok, ondan değil, ben geçen gün X360'lara maşallah çekmiştim de, maşallah'ım kuvvetlidir benim...
  • BEYLER NE BU TİYE ALIYONUZ BOZULAN MAKİNELERİ KORAY AGA SENIN VERDIGIN MESAJDA YANLIS SENINKININ NASIL CALISTIGINI SORMUYOKİ MİLLET KARDAŞ MAKİNESİ BOZULMUŞ DERMAN ARIYO SENIN DEDIGINE BAK SEN SAVUNMUYOMUSUN BU KONSOLU.. HERKEZ BI DUSUNSUN SENINKINE OLURSA BU SORUN YUZUN SEKILDEN SEKLE GIRER HERKEZDE BUNU GORMEK ISTIOO PS FANLARI UNUTMA DIKKATT ET NAZAR DEGMESİN BU LAFLARA GEREK YOK

• celallenme kardeş.Sadece halime şükrediyorum diyorum.Elbette sorunlu olanlardan denk gelsin istemezdik.Ayrıca bu arkadaşınki power sorunu.Seninkinden farklı problemi..
    Sen endemle ne yaptın, belli olmadımı daha ?
  • KORAY BU POWER SORUNU DEDİĞİN ADAPTÖRÜ TAMİR ETTİRDİKTEN SONRA ÇÖZÜLÜR HERHALDE....GALİBA BU ARIZA TEK BENDE VAR...
  • Arkadaslar 3 kirmizi isik hatayi genel olarak bildiriyor.Yani herkesin hatasi Makineden olmayabilir.O yuzden 360in debug moduyla asil hatayi bulun ona gore hareket edin.Belkide cogu kisinin adaptor arizasi var.
  • quote:

Arkadaslar 3 kirmizi isik hatayi genel olarak bildiriyor.Yani herkesin hatasi Makineden olmayabilir.O yuzden 360in debug moduyla asil hatayi bulun ona gore hareket edin.Belkide cogu kisinin adaptor arizasi var.

BU DEBUG MODU DEDİĞİN HANİ ŞU DÖRT KERE YAPTIĞIMIZ EJECT FALAN BAS..KAÇ IŞIK YANDI..SONUCUNDA 0001-0002 GİBİ KODLARIN ÇIKTIĞI MOD DİMİ..
  • işte senin sorunun burada

http://support.microsoft.com/kb/906101/
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.