7 MP (3072 x 2304 piksel) Görüntü Çözünürlüğü 2.5" LTPS LCD Ekran 3X Optik, 4X Dijital Zoom Pentax Objektif (37.5-112.5mm) Shake-Free Modu Sesli Video Çekimi 640 x 480 (30fps) Video Kaydı Sırasında Zoom 9 MB Dahili Bellek SD Genişleme Kartı Formatı USB 2.0 Bağlantı 2 x AA Pil PictBridge Desteği
Otomatik netlik, otomatik pozlama, otomatik flaş Merkezi ağırlıklı ve nokta ölçüm 36 bit''lik renk derinliği sayesinde üstün kalitede çekimler 5 Mega Piksel (1/2,5 CCD) SMC PENTAX 3x zoom objektif. (32-96mm zoom''a eşdeğer) 4x dijital zoom 12MB Dahili Hafıza + SD (Secure Digital) Hafıza Kartı JPEG (Exif 2.2), DCF, DPOF 2sn~1/1000sn enstantane hızı Sesli video çekim olanağı – 320x240 piksel (AVI) Ses kayıt özelliği – WAV mono Çok keskin ve parlak 2.5” TFT Renkli Likid Kristal (LCD) ekran Kendi kendine çekim (self timer) olanağı PC ve MAC ile USB bağlantısı 1 adet CR-V3 veya 2 adet AA tip pil 91x63x33mm 190 gr (Pil ve Kart Dahil)
Arkadaşlar bu 3 makinada arasında kaldım diyebilirim, benq 7 mp olması pentax lens kullanmasıyla öne çıkıyor gibi ama diğer tarafta samsung kalitesi duruyor,birde fotoğrafçılık uzmanı olan pentax var ama o çözünürlükle sanki biraz geride kalıyor. Kararsızlık var yine her zaman ki gibi umarım bana seçim yapmam da yardım edersiniz,teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme