Şimdi Ara

benq dvdrom hızını ayarlayabilirmiyiz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaç hızla okuduğunu bilmiyorum ama dvd gürültülu çalışıyor ayrıca hızlı olduğu içinde daha fazla ısınıyor. Benim merak ettiğim şey bunu ayarlardan yada başka şekilde yavaşlatabilirmiyiz. Ayarlar kısmında bir seçenek göremedim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

• Yeni çıkan fw ile dvd rom hızını ayarlayabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: resE

Yeni çıkan fw ile dvd rom hızını ayarlayabilirsin

8X yapmak en güzel sonucu aldı.Videolarda ve loadinglerde gayet düzgün.ResE sen anlarsın ne dediğimi
  • bende de quite versiyon yuklu loading ler kafa kirdirtir bunu xbox tan sokmeden 8x e cekmenin yolu yokmudur
  • quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

quote:

Orjinalden alıntı: resE

Yeni çıkan fw ile dvd rom hızını ayarlayabilirsin

8X yapmak en güzel sonucu aldı.Videolarda ve loadinglerde gayet düzgün.ResE sen anlarsın ne dediğimi

Üstad tabiki

• hani bu sürücü çok sessizdi???????palavramıymış yani bu???????benq orijinal oyunuda böyle gürültülümü okuyor ????ala allaaaaa?????????
  • her firmware güncellemesinde bu hizlar x12 ye geri geliyormus duydum dogru mu bu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Keops|Egypt

bende de quite versiyon yuklu loading ler kafa kirdirtir bunu xbox tan sokmeden 8x e cekmenin yolu yokmudur
    Ne demek istediyini tam anlayamadım ama sökmek derken xboxı açmayı kastediyorsan malesef 360ı açmadan olacak iş deyil.açıp yeni firmwareden 8x hız olanı yükleyebilirsen canavar gibi olur.Benq sürücü var benim 360ta firmwarede 8x en dandik medyayı bile sorunsuz oynatabiliyor.Tabi o oynatıyor diye bende kalkıp en dandik medyaları kullanmıyorum.Tercihim verbatim ve philips ikiside bu işte bir numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurmurat360x -- 19 Kasım 2007; 23:20:00 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.