Şimdi Ara

Benq xl2411z (Beyler Hakkım Yeniyor Yardım Edin Lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 ay önce nova bilgisayardan aldığım benq xl2411z marka modelli monitörü garantiye verdim garantide 45 gün gibi bir süre bekleyen monitör hakkında en nihayetinde değişim kararı çıktı ve garanti servisi bana değişim belgesi vererek bu belgeyi nova bilgisayara götürmemi söyledi,sonrasında belgeyi x bilgisayara teslim ettim onlar da bana durumu tedarikçilerine bildireceklerini stokta ürünün olup olmaması durumuna göre bana aynı monitörü vereceklerini veyahut para iadesi olacağını belirttiler ve bugün aradığım zaman para iadesi olacağı söylendi,tamam her şey iyi hoş sorun ne diyecek olursanız ben monitörü zamanında 1164 tl gibi bir fiyata aldım monitör şu anda 1500 tl civarlarında ben aynı parayla aynı monitörü alamıyorum anlayacağınız,burada bence büyük bir hak yenilmesi söz konusu neden mi çünkü ben bunu 5 ay önce aldım sonrasında 45 gün serviste bekledi adam akıllı kullanamadım ve şu anda aynı monitörü alamıyorum bir nevi param bu süreçte değer kaybetti.Şu an parayı almadım sizce ne yapmam uygun olur görüşlerinizi bekliyorum saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frisby7144 -- 12 Nisan 2017; 11:54:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapmak zorunda değiller onlara kalmış,ya birebir aynı, ya üst modelini verirler ya da faturada ödediğin parayı verirler.Dolar düşseydi kara geçecektin ama,tam tersi oldu şans.
  • Emin misiniz bana girdi o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence burada tüketici mağdur edilmiş.
  • yeni ürün geliyo XL2411 nova temin edebilecek bence.
    bi daha sor
    benq yeni ürün getirdi.
    bu durumda bire bir değişim yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macellan83

yeni ürün geliyo XL2411 nova temin edebilecek bence.
    bi daha sor
    benq yeni ürün getirdi.
    bu durumda bire bir değişim yapar.

Benq ürünler yurtdışından ithal mi edildi yeni seri?
  • Satın aldığınız firma artık o üründen bir daha satmayacak ise bunu yapabilir. Ürün satılıyor ama ellerinde yok ise beklemek istediğinizi söyleyin. Tüketici olarak hakkınız. Ürünün gelmesini bekleyin.
    Denendi uygulandı. Size ne derlerse desinler kabul etmeyin. Para iadesini de kabul etmeyin. Gerekirse tüketici haklarına gidin. Zor değil sadece bir şikayet yazıp bırakacaksınız ve sonuçta önce uzlaştırma kurulu toplanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soqo

Satın aldığınız firma artık o üründen bir daha satmayacak ise bunu yapabilir. Ürün satılıyor ama ellerinde yok ise beklemek istediğinizi söyleyin. Tüketici olarak hakkınız. Ürünün gelmesini bekleyin.
    Denendi uygulandı. Size ne derlerse desinler kabul etmeyin. Para iadesini de kabul etmeyin. Gerekirse tüketici haklarına gidin. Zor değil sadece bir şikayet yazıp bırakacaksınız ve sonuçta önce uzlaştırma kurulu toplanacak.

Ben sanırsam o iş için çok geç kaldım bana dedikleri biz bunu ithalatçıya vericez ondan ne karar cıkar bilemeyiz ya para iadesi çıkar ya da birebir değişim çıkar dendi.Bahsettiğim gibi para iadesi çıkmış bugün tekrar aradım iade faturası kesildi birebir değişim veyahüt üst model alma tarzı olaylar olamaz filan dendi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.