Şimdi Ara

benq z2 hakkında sorular çok önemli!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-telefonun sesi dışarıya yüksek çıkıyor mu ve güzel mi? diğer telefonla karşılaştırırsanız yüksekliği ne kadar?
    2-şarjı nasıl bir kullanımla ne kadar gidiyor?
    3-msn-opera mini-sözlük yüklenebiliyormu ?
    4-oyun yüklenebiliyormu?
    5-not alma olayı var mı?
    6-kulaklıkla sesi güzelmi?
    7-3.5 mm jack adaptör nereden bulabiliriz?
    son olarak kullananlar + ve - lerini yazarsa çok memnun olurum. daha aklıma soru gelirse yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gok90 -- 11 Kasım 2006; 19:16:28 >

• sx1 den daha fazla ses cıkardığı söylenmişti zaten..
    sarj süresi ise gayet iyi diye okudum...müzik dinleme etkiler performansını ama birisi gece 1 den sabah 8e kapalı olarak camera ve müzik kullanmadan 4-5 gün gidiyor diye okumuştum sanırım
    yüklemeyi bilmiyorum..
    oyunlar diye başlık var
    notu bilmiyorum
    kulaklık sesi tatmin edici imiş-bu konuda herkesin begenisi farklı nasıl bir yorum bekliyorsun...
    adaptoru bulamayacaz sanırım...

ayrı topic acmana gerek yoktu..zaten 2 tane vardı..oradan devam edelim..kopyala bunları....
  • sx1 in ses yüksekliğini bilmiyorum ki dışarıya verdiği? k700 den falan fazla mı yani??
  • işte kardeşim onu diyorum

insanların ürün yelpazesi sınırlı...herkes her ürünü bilebilir mi?

yani sen z2 ve k 700 kullanmış birini arıyorsun da nerden bulacaz
    onun için de kalkmış topic acıyorsun

bende sx1 in ses yüksekliğini biliyorum
    oraya bir yıgın karşılaştırma ve yoruma dayalı soru sormuşsun...olmaz yani..şarj kullanıma göre değişir..+ - mevzu adama göre değişir...ses güzelliği de farklılık gösterir
  • z2 ve k700 kullanmış brini aradığım sadece ilk soru , gerçi orada da k700 kullanan birini aramadım sadece başka bir tlefonla karşılaştırma istedim ama malesef sx1 in sesini bilmediğim için güzelce bir soru sordum eğer bilmiyorsan cevap vermeyebilirsin , sırf onun için açmadım topiği bu cevaplara ihtiyacım var.
    diğer sorularıma da cevap verirseniz sevinirim
  • forumdaki kişiler ses kalitesinin bir sony kadar olmasada yeterli olduğu fikrinde. hatta diğre topikte arkadaşın yazdığına göre hayvan gibi ses çıkaran 20 senelik otobüslere binmiş ve sorunsuz kullanmış mp3 çaları. Tabi kalite kavramı kişiden kişiye değişir...
  • yok satıyormuş hiç bir yerde yok
  • sesi gayet guzel ve yuksek
    not alabılıyorsun
    sarjı bende suanda 3 gun gdıyor yalnız ben cok muzık dınlıyorum
  • Ben de bir kaç hafta oldu alıp kullanalı ama daha öncesinden bir çok telefon kullandığım için değerledirme yapabilirim. dışarı sesi k700 den yüksek kulaklığa verdiği ses tatmin ediçi kulaklıktan ayarlanabiliyor sesler. Artı belki kullananlar bulamamıştır ama hat kapalı iken kullanabiliyorsun telefonu( ucuş modu derler ya ondan). ben 512 hafıza kartı ile kullanıyorum sorunsuz çalışıyor işte biraz ağır ama olur o kadar birde data kablosunu yanında taşırsan flash disk diye kullanabilirsin bilgisayara takdığında direk görüyor istediğini içine atabilirsin. Telden bilgisayara almak biraz yavaş. Radyosu güzel. mp3 için bir sürü eko var. kamera çekim modları gayet iyi gündüz çektiği resimler hiç te fana değil. Not alınabiyor. program olayını daha denemedim ama java sonuçta onlar da olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi join -- 7 Aralık 2006; 12:07:57 >
  • birkaç şeyde ben ekleyeyim arkadaşlara yardımcı olalaım

mp3 radyo tatmin edici profosyenel dinleyici iseniz size göre değil

kamera vasat ama anlık görüntüler için kötü de değil

flash ışığını el feneri gibi kullanmaka çok işe yarıyor

sms yazmak zor eski bir sx1 kullanıcı olarak onun kadar olmasa da zor bana göre

telefon olarak sorunsuz ses kalitesi bağlanması gayet iyi

pil performansı mükemmele yakın şöyle söyleyeyeyim geceleri kapalı 7 - 8 gün gidiyor

ve tasarım bence bu telefonun tasarımı kesinlikle çok güzel kare bişey bana çok sevimli geliyor 2. tel olarak nokia 6101( fiyat 350) kullanıyorum ondan daha iyi ama ben sıfır almanızı tavsiye ederim tabi yine 209 liradan

• arkadaşlar bu telefonu almak istiyorum..fakat benq siemens in bu telefonu turkiye den geri çekeceği hakkında bazı duyumlar aldım..yılbaşından once nerden alabilirim?
  • benq z2 oyun ve program lasım yardım edin... tlf çok gusel almak isteyenlere öneririm ama oyun falan hiçbiyerde yok o kötüü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.