Şimdi Ara

Benzin aldıktan sonra motordan ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar opetten 100 tl lik benzin aldım 1 km gittim ve araç çekişten düşmeye başladı sağa çektim motordan tak tak ses gelmeyi başladığını fark ettim,kaputu açtım radyötör borusununun bağlantı yerinden sıcak su geldğini fark ettim.rolantide dahi ses geliyor ve gaz verince sesler artıyor.10 km yol daha giderek aracımı sanayiye bıraktım..aracım 2011 model toyota yaris 35 binde..sizce sorun ne olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemler29 -- 7 Temmuz 2014; 16:04:23 >

• Aldığınız yakıtın benzin olduğundan emin misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzın aldım bugun ustayla gôrustum sorun benzindeymıs,ust kapak ve bazı parcalar rektefıyeye girecek. Bir kısım parcalarda servısten sıparıs verıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemler29

benzın aldım bugun ustayla gôrustum sorun benzindeymıs,ust kapak ve bazı parcalar rektefıyeye girecek. Bir kısım parcalarda servısten sıparıs verıldı

Benzin aldiginiz yeri sikayet etmediniz mi bu nasil benzin motor yedi diye?

• bp den sasmam

• Daha önceden bi sorun yoksa benzini alınca olduysa direk benzinliğe gidip görüşecektiniz bence.Nasıl bi benzinki o motoru yesin belki daha önceden sorunluydu aracınız.Radyatörden su aktığını göre göre 10km daha gitmişsiniz sorun bundan kaynaklanıyoda olabilir

• opet kakti maddesi cok kuvvetli motoru olduruyor yanma orani daha yuksek muhendislik hesaplarin fazla opetcilerin bir cogu dusuk km lerde motoru eline alacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Motordan Gelen Garip Ses?
    5 yıl önce açıldı
    CRDi motordan gelen tuhaf ses
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şikayette bulundum opet numune alıp inceleyecek depodan.motor ustasıda yanma oranından bahsettı motorun ici yanmış gibi zaten.aracımda hiç bir sorun yoktu daha önce

• bp bu konuda iyi hepsi ayni rafineriden alir yakiti fakat bp bir cok istasyonu katki kullanmmaz

• Sorun opetten aldığınız yakıttan kaynaklıysa onlar karşılarlar zararınızı zaten. Büyük ihtimal opetin hatası daha öncede böyle bişe duymuştum opet karşılamış zararı umarım sizinkinide karşılarlar.
  • erdemler29 E kullanıcısına yanıt
    Bence sakın cebinizden yaptırmayın imkan varsa aracı resmi servisine bırakın ikame araç alın ya da evin önüne çekin opetten gelecek sonuca göre yaptırın.
  • Hep 20-30 ₺ lik benzin aldıktan sonra 100 ₺ lik alınca araba kalp krizi geçirmiş olabilir misal bende hep 50 ₺ lik alıyordum geçen fulledim araba dile gelip nereye gidelim patron diyecekti :D :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun benzinde ise bunu istasyona bildirin mutlaka hocam. Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.