< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Benzin, motorin ve LPG'ye büyük zam (7. sayfa)
-
-
Türkiye de siyaset din ve futbol bu 3 konu hakkında , ayrı görüşe sahip insanların uzlaşması mümkün gözükmüyor, insanlar sabit fikirli. Onun için forum da bu tür konulara girmek bence boş işler , zaman kaybı , bu sebeplerden dolayı, forumların en çok , bilgi kaynaklı sayfalarını seviyorum. Oralarda ne cevherler var.
-
ben hep 50 liralık alıyom
-
Rüzgar yön değiştirdikçe bazı şeylerde yön değiştirir .
-
Lpg ile uyumu çok iyi olan valvematic corolla sahibiyim. Son zamlardan sonra aracımı benzinle kullanıyorum. Aylık yaptığım km azımsanacak gibi de değil. Aracın daha rahat devirlendiğini hissedebiliyorum. Ayrıca benzinle kullanınca aracı insan daha sakin kullanıyor, tüketime dikkat ediyorsunuz. Lpg de zaten ucuz diye motora bi tık fazla abanma oluyor.
Sonuç olarak aylık 1000km de 40tl gibi bir karı ya var ya yok. Benzinde kampanya dahilinde %5 standart indirim alınca o fark da yalan oluyor. Arabaya kuru yakıt içirmeye gerek olmadığını düşünüyorum.
Benzinden alınmayan ötv ler alınmaya başlarsa tekrar lpg ye dönebilirim.
-
Evet ya donanımhaberde artık bu tip haberleri yeniden görmek güzel
-
Arkadaşlar suzuki swift 2001 model aracım var. 1.3 motorlu benzin ve lpgli.. sizce şu anda benzindemi yoksa lpg demi kullanmalıyım. hangiis daha karlı olur.. lpg yi :6.63tl den alıyorum. benzinin fiyatı belli zaten..
-
Dünyanın her yerinde benzer nitelikte zamlar var. Maalesef sadece benzin ve motorin anlamında da değil tüm enerji alanında zamlar var. Bu durum Almanya da, İtalya da, ispanya da da aynı. Petrolün ve doğalgazın halen yüzde 90 ını ithal ediliyor ve bu nedenle zamlar kaçınılmaz oluyor tabi birazda doların yükselmiş olmasıyla birlikte netice biraz daha ağırlaşıyor. umarım kısa sürede toparlarız.
-
İnşallah 50 TL olur ltsi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha beter günlere inşaallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lpg 100 olabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X