Şimdi Ara

Benzin, motorin ve LPG'ye büyük zam (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
15.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    herkesin suçu var bir tek onun suçu yok dimi hı hı evet. o süper de çevresi kötü

• batar B kullanıcısına yanıt
    Uzlaşma iklimini ve düşünce özgürlüğü sağlamak iktidar ve çevrelerinin sorumluluğu altında. Ben ona karşı olduğumda uzlaşmak zorunda değilim. Sonuç olarak verdiğim vergilerimin nasıl yönetildiğini ona sormak istiyorum. Sırf soruyu sormamla beni etiketleyip ötekileştiren bir oluşum ile de beni bir tutmanız yanlış. Bu apolitik yaklaşım sebebiyle zaten buralara kadar geldik. Siyaset hayattır, herkes üzerine kafa yormalı

• bu yakıt zammı haberleri acayip canımı sıkıyor.

• Bu gece LPG’ye 19 kuruş daha zam geldi. Uçuşa geçtik kemerlerinizi bağlayın 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VEGETTO kullanıcısına yanıt
    Lpg güç üretimi benzinden %25 daha az. Yani 100 km de 10 litre benzin harcayan araç 12.5 lt lpg harcar.
    10 lt benzin *8,72 = 87 tl
    12,5 lt lpg * 7,45 = 93 tl

Lpg bakım masrafları, motora verdiği zarar, yatırım maliyeti, vb. Çok faktör var.

Bana göre lpg benzin fiyatının yarısı olmadığı sürece kârı yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Millete eski teknoloji atmosferik motorlu araba almayın diyorduk. Atmosferik şöyle iyi böyle iyi diye yazıp duruyorlardı. Yakıt fiyatları böyle artmaya devam ederse eski teknoloji motorların işi zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Veriyorlar coşkuyu

• LPG'li araçlar ekonomik olmaktan çoktan çıktılar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lpgciler benzin kullanmaya devam, şuanda eski araçlar bile benzinle başa baş yakıyor ,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A haber yarın haber yapar : Vatandaşın sağlığını düşündüğü için rte zam yapıyor. Vatandaş'ı bisiklet kullanmaya yürümeye teşvik ediyor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktas033 -- 22 Kasım 2021; 19:8:25 >
  • arkadaşlar ocak ayında dizel yakıt 10 tl olacak.. içeriden duyum..ama Alamanya bizi kisssskaaanniiiiiiiiiiiiii!!!!!!!

• bps B kullanıcısına yanıt

Sıfır araç alıp garanti bitince satan için dsg veya turbo sorunu diye bir mesele yokken 10-20 yaşında bir araba söz konusu olunca motor şanzıman masrafı korkutucu olur. Millet zevkinden atmosferik motora binmiyor, herşey dönüp dolaşıp ekonomiye dayanıyor.

• bps B kullanıcısına yanıt

0.0000005 litreyi hesaplayan adamlar araba almasın mümkünse.

• LPG li Honda civicim var, benzin kullansam da ocagima incir ağacı diker bu hayvan😬
    10 litre yakıyor en iyi ihtimal 😖

• Yine zam gelecek.

YTD

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.