< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 21 Kasım 2021; 15:49:35 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Benzin, motorin ve LPG'ye büyük zam (6. sayfa)
-
-
ne partisi ?
hangi parti ?
siz kim ?
3 kasım 2002 de afyondan trene binip istanbula geldim mhp ye oy vericez diye
bana pkk siyasi sözcüsü vs hikaye anlatma
yasin aktay'ın söylediği sözleri derleyeyim mi ?
görevini yazayım mı ?
1.yasin aktay
2.kabataş olayı
bu ikisi hakkında çatır çatır konuşmadan millete milliyetçilik vs taslamayın
samimiysen iki olayı konuş
yeni çağ gazetesiAKP ile hepimiz Türk olmaktan kurtulduk!https://www.yenicaggazetesi.com.tr/-80036h.htmhaber7Tartışma çıkaran sözlerine açıklık getirdihttps://www.haber7.com/partiler/haber/1101713-tartisma-cikaran-sozlerine-aciklik-getirditanımadığın kişilere chpli iması yapma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 21 Kasım 2021; 15:57:44 >
-
PKK'nın siyasi sözcüsü HDP ve eşbaşkanı da Demirtaş'tır, "biz daha Apo'nun heykelini dikeceğiz heykelini" diyen adama özgürlük istemek, Demirtaş başkan seçilsin ülkeye renk gelir demek PKK'nın siyasi sözcülerini savunmaktır, ve bu hikaye değil gerçektir.
Gerçeklerle yüzleşmen gerek ki tartışalım.
Ben buna tepki veriyorum sen neden tepki vermiyorsun??
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
banane demirtaştan
benim 1 adet chp veya hdp veya benzerlerini savunduğum mesajımı bulabilirmisin ?
peki sen neden sabahtan akşama kadar akp yi savunuyorsun ?
akpyi veya herhangi bir siyasi partiyi savunmaya devam edeceksen hadi sorduklarıma cevap ver
türk olmaktan kurtulmak ?
türk diye bir ırk yoktur ?
nasıl olacak ?
benim sorduklarımın hdp neresinde ?
-
PKK'nın siyasi sözcüleri ile alakan veya siyasi ortaklığın yoksa, sempatin yoksa, benim onlar için yazdığım mesaja neden alıntı yapıyorsun o zaman? Alıntı yapma o zaman.
Onlardan değilsen onların yaptığı bu kepazeliğe neden sesin çıkmıyor?
yarışmaya ofun köyünden katılıyorum , bana saçma imalarda bulunma
sen cevap ver bakalım
pkk veya her ne haltsa onlara gider yapıyorsun iyi hoşta , bu yasin aktay kabataş vs
bunlar hangi oluşumdan ?
kanarya severler derneğimi
o dönemler geçti , öyle ben akp yi eleştiricem
eeee
sen kalkıcan beni hemen chp hdp safına yapıştırıcan
geçti o işler o modalar
yemişim bütün siyasi partilerini banane
kafan karıştı dimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 21 Kasım 2021; 16:16:42 > -
PKK'lı terörist Murat Karayılan öyle demiyor ama. AKP ve MHP faşizmden kurtulmamız gerekiyor diyor, biraz gerçeklerle yaşa bence.
Kafası karışan ben değilim sensin.
Sen PKK ittifakının içinde değilsen, benim bu yöndeki eleştirilerime neden alıntı yapıp bana saldırıyorsun?
Madem kendine göre milliyetçisin PKK'ya siyaseten ortak olanlara saldırman gerekiyor bana değil.
Küfür hayat felsefeniz olmuş.
Lütfi'den mi size bulaştı, yoksa sizden mi Lütfi'ye bulaştı?
niye ?
ikinize birden saldıramazmıyım ?
onlar bugün ortaksa başkaları da geçmişte ortaktı
iki tarafı da tehlikeli göremezmiyim ?
yasak mı ?
-
PKK, Ak Parti'nin ürettiği İHA'dan SİHA'dan kafasını kaldıramıyor PKK bitiyor, Ak Parti PKK'yı bitirdi bitirecek sen gelmiş AKP eşittir PKK diyorsun.
Neye inanıyorsan akıl fikir versin
O tarafa saldırdığını görmedim, senin mesajlarını takip etmek zorunda değil hiç kimse.
Onlara da karşı isen başımın üstünde yerin var. PKK ortaklığında olmayan herkese saygım var.
Konuya Maaşlı Ak troll atamışlar..Abilerin den kopyala yapıştır hep. Bunlar Vatana İhanet den mutlaka yargılanmalı.!!
Neyse ben zaten hep arabayı çalıştırabilecek kadar alıyordum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X