Şimdi Ara

Benzin, motorin ve LPG'ye büyük zam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
15.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

EPGİS'in açıklamasına göre, benzinin litre fiyatına gece yarısından geçerli olmak üzere 52 kuruş, motorinin litre fiyatına 50 kuruş ve LPG'nin litre fiyatına 45 kuruş zam geldi.

Yapılan zam sonrası Ankara'da ortalama 8,20 liradan satılan benzinin litre fiyatı 8,72 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul'da 8,15 liradan 8,67 liraya, İzmir'de 8,22 liradan 8,74 liraya çıkacak.

Ankara'da ortalama 8,27 liradan satılan motorinin litre fiyatı 8,77 lira olacak. Motorinin litresi İstanbul'da 8,21 liradan 8,71 liraya, İzmir'de 8,29 liradan 8,79 liraya çıkacak.

Ayrıca Bkz.Elektrikli Genesis GV70 tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri

LPG'nin litre fiyatı da Ankara'da ortalama 6,95 liradan 7,40 liraya, İstanbul'da ortalama 6,90 liradan 7,35 liraya ve İzmir'de 6,78 liradan 7,23 liraya yükselecek.

• Zam değil "Yukarı yönlü finansal iyileştirme"

• Padişahım çok yaşa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zam demek artık manasız kalmaya başladı, günümüzdeki fahiş zamlara yeni bir tanım bulmak gerekli. Zam sözcüğü o hardcore u anlatmaya yetmiyor daha.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH sen bu haberleri paylaşırmıydın ya? Gözlerim yaşardı.

• Hala 10tl olmadı mı ya? Nedir öyle küsüratlı 8 ler falan. Hep 50liralık alanlar kolay hesap yapar 5lt alır yeter işte.

• Editör "büyük zam" yazmış başlığa, Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesinde ben almazdım bu riski valla helal..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mini mini zam, ilk başta göğüste yumuşatıldı sonra vatandaşa yansıtıldı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eksi yonde fiyat indirimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gılışdaroğlu batırdın, bitirdin...

• Benzin, motorin ve LPG'ye büyük zam
    Sabredin döviz paraşütsüz düşecek

• Ver yetkiyi gör etkiyi.

• Togg başlığının altındaki troller hani nerdesiniz sesiniz çıkmıyor bu tarz haberlerde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • uçuyoruz şükürler olsun allah reisimizden razı olsun ...

• 5 cent bile değil, abartılacak bir şey değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • naonsanon N kullanıcısına yanıt
    İlginç bende teknoloji sitesinde benzine zam haberine ne gerek var diye eleştirmiştim. Benzine yeni katkı teknolojisi değişti falan filan diye haber olsa neyse derim bu teknoloji sitesinin haberi olurdu. Benzine zam haber değeri yok sonuçta dolar artınca benzine , elektriğe zam gelmesi normal bir şey zaten sonuçta ithal ve değeri dolar biçilen bir şey. Tr de enflasyon hiç eksiye gitmedi ki , sadece enflasyonun yani fiyat artışının yavaşladığı dönemler oldu. Neyse insanlar ya cahil yada propaganda amaçlı ekonomi muhabbeti yapıyor bu ülkede.

• eğleniyor muyuz gençler? Benzin, motorin ve LPG'ye büyük zam 

sahi, bedava çay ve kek neredeydi?Benzin, motorin ve LPG'ye büyük zam 

• 2 gün önce açtım konuyu kitlediniz. şimdi kendiniz açtınızBenzin, motorin ve LPG'ye büyük zam 

• bana ne doların artışından diyenlere gelsin. gerçi onlar yine anlamaz ya neyse

• Benzin, motorin ve LPG'ye büyük zam

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.