< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benzin, motorin ve LPG'ye büyük zam (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Halkın en ucuz yakıtı lpg idi ona yüklendiler
Halkın en ucuz protein kaynağı tavuk fileto idi, aynı şekilde ona yüklendiler.
Lpg li araç şuan gereksiz ağırlık taşıyan ve bağajı olmayan araç oldu. Yani benzinde kullansan dahi, lpg nin ağırlığı fazla yakmasına neden oluyor.
Böyle devam ederse lpg takılı araçlarımızın piyasası düşebilir.
Ne yapsın millet bağajının yarısı olmayan, gereksiz ağırlık taşıyan arabayı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 20 Kasım 2021; 16:50:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
herşeyin 1 birimi, ülkemizde minimum 10 katı fazlasından işlem görüyor
dolar, benzin, doğalgaz, internet
Milleti gebertmeye ant içmiş malum parti.
Bu zamlardan sonra TOGG'a elektrik yerine tezekle çalışan motor yapsınlar, Türkiye piyasasını ele geçirirler.
-
Şakkadanak satacan 10 tanker benzin. Herkes şaşıracak diyecek bunların benzini varmış. Ardından bi 10 tanker daha, sonra bi 10 tanker daha. Hepsi çil yavrusu gibi dağılacak. Ondan sonra 5'e daha sonra 1 liraya kadar düşer benzin 😁
Gılışdarla imamoğlu batırdı ülkeyi....
-
-
yetmez ama evet puhahaha
-
Millet de onu seçmeye ant içmiş. Adam seçmeyin beni dedikçe millet onu seçiyor. Böyle saça böyle tarak :d
-
dolarla mı harcıyoruz ne dert edicez. neyseki kafayı kullanıyorum,hep 50 liralık alıyorum bana dokunmuyor. 20 yıl önce markette yağ yoktu,evlerde buzdolabı yoktu. şükür bugünlere geldik
-
Twitterde 2002 2022 kıyaslamaları yapılıyor.
2002 de dolar 1.7, benzin 1 dolarmış.
2022 de 0 atarak dejavu yaşarız merak etmeyin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
düzelir kafayı takmayın .. yarın birgün 20 tane petrol kuyusu bulduk derler . kendi benzinimizi üreticez derler .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 21 Kasım 2021; 0:40:5 > -
Cok az kaldı. Artık şehirlerarası hariç her yere kendi arabamız yerine ticari taksi ile gitmek daha karlı bir hal alacak. Bu yakıtlar, araba fiyatları, vergisi bakımı vs derken :D
-
Gelecek haftaların en düşük seviyesinde şuan
Pompala behçet... Bana sorarsanız akaryakıt ürünlerine çok büyük zam geldi ama bir anda yansıtamıyorlar. Kaynayan suya atılan Kurbağa misali yavaş yavaş alıştıra alıştıra veriyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X