Şimdi Ara

Benzin ve mazota yeni zam: Motorin zammı 1 liranın üzerinde (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
17.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akaryakıta Avrupada da zam geldi fakat miktarı açıklıyorum sıkı tutunun: 10 cent Benzin ve mazota yeni zam: Motorin zammı 1 liranın üzerinde 

• Her gün bu şekilde zam gelirse ay sonunda 60-70 TL gibi bir rakam çıkıyor, 1 Nisan şakası der geçiştiririz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redferrari -- 8 Mart 2022; 16:41:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamların ne kadar geldiğiyle vatandaş dışında anlaşılan kimse ilgilenmiyor. Cumhurbaşkanı ve bahcelinin sadece yağ sıkıntımız yok diyip günlerdir bu yag konusunu konuşup başka hiçbir konuyu konuşmaması. Türkiyede ki tek sıkıntı (konuşmalardaki) şuanda yag stokcuları ve chp !! Artık zamları o kadar benimsedik ki kimse akaryakıt ya da enflasyonun lafını bile etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deleteextra -- 8 Mart 2022; 17:15:13 >
  • Artık bunlar bize normal aktivite..

• Bugün bandırmadan Balıkesir’e gittim geldim.
    254 km yol yaptım, depoyu doldurdum 320 liralık mazot aldı..

Ağzım yamuldu söverken..

2 gün sonra yine gideceğim, bu sefer akıllandım tren ile gideceğim..
    16 lira tren git gel 32 lira oh miss

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • john mclane kullanıcısına yanıt

Özel arabanın verdiği konforu hiç bir şey vermez ama maalesef artık işin suyu çıktı belli ki fiyatlar bu seviyede bile kalamayacak ak ekonomi yönetimi çökmüş ve okeye dönmekte.

• umarım 50 tl olur oy verenler aç kalır . bu ülke başına gelen her şeyi sonuna kadar hak etti o hunharca akpye mührü vurdukları günler.

Benzin ve mazota yeni zam: Motorin zammı 1 liranın üzerinde
  • deleteextra D kullanıcısına yanıt

Çünkü a desen hain diye ilan eden biatkar padişah kulu ciddi bir kitle var. Minimum %30.

cehaletin en tehlikeli hali örgütlenmiş halidir diye boşa dememişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF980A2B3 -- 8 Mart 2022; 18:18:6 >
  • Tüm merakımla soruyorum arkadaşlar her gün zam yağmuru var akaryakıtta. Peki bu 2. el arabalar neden hala bir servet değerinde? Akaryakıtın bu denli fırlamasından sonra 2. el araçların kafadan %50 düşmesi gerekmiyor mu? Millet depoya benzin yerine SU mu koyuyor? Ben anlamıyorum anlamakta zorlanıyorum. Ne olacak bu ülkenin hali?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchAndLearnn -- 8 Mart 2022; 20:55:8 >
  • star scream S kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam

• WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    Satmak isteyen varsa mecburen inecek
    Satmak istemeyenlerin ilanları ile dolu
    Çözüm ilan 500 TL veya 1000 TL neyse artık
    O zaman bakın görün fiyatlar ne oluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çevremde dikkat ettiğim, ev ile iş arası 5-10 km mesafede olanlar hâlâ otomobilleriyle geliyor.
    Ama 10 km ve üzeri olanlar artık toplu tasimayla geliyor.
    Çünkü onlar için işe özel araçla gelmek taksi tutmak gibi oldu artık.

• Carsever kullanıcısına yanıt
    Ev ile iş arası 70km
    Gidiş geliş 140-150 km
    Şirket karşılasa da üzücü ve saçma bir durum

• BlackLead kullanıcısına yanıt

hahah bu iyiymiş, cuk oturmuşBenzin ve mazota yeni zam: Motorin zammı 1 liranın üzerinde 

• Yıl olacak 2023 hala Türkiye de araba kullanan var

• Bu mazot fiyatıyla bu ülkede ekonomi iflas eder.
    Bakalım Tarım, nakliye, ulaşım sektörleri nereye kadar dayanabilecekler bu mazot fiyatlatına.

• Her gün daha az benzin alarak zengin oluyoruz. Şey, kafayı yemek üzereyiz de !

• WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

Senin derdin başka

• 2 yıl önce petrolün varil fiyatı 25 dolarken bugün 129 dolar olmuş. Dolar aynı tarihte 7,5 lira şimdi 14,5 lira. Yenilenebilir enerjinin üretiminin artması, elektrikli arabaların çok hızlı bir şekilde benzinli arabaların yerine geçmesi gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.