Çok doğru ve yerinde bir tespit. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benzin ve mazota yeni zam: Motorin zammı 1 liranın üzerinde (9. sayfa)
-
-
Benim derdim türk vatandaşının refahının artması. Bu ne yazık ki bu ülkede hayalden öteye geçemeyecek anlaşılan.
-
Yedi düvele karşı mücadele veriyoz yeğenim, dönyada savaş çıktı biraz uyanık ol yeğenim.
-
Kim yükseltti doları, 20 aralıkta kim operasyon çekti? Kim 18 e dayayıp,piyasayı 18 fiyatladı? Kim sabah akşam günde namaz vaktinden çok faiz dedi ve milleti dövize ve altına yöneltip bir gece operasyon çekip 13 lere düşürdü?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap veriyorum: Dünyanın en iyi ekonomisti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu gidişle Benzin ve motorin fiyatları 1 hafta içinde 30 TL seviyelerine gelecek!
-
RTE İSTİFA ET.. YETER ARTIK YETER
TÜRKİYE TARİHİNİN EN BÜYÜK EKONOMİK KRİZİNİ YAŞIYOR..
ACİL ERKEN SEÇİM İSTİYORUZ...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hayırlı olsun bu millete az bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewSphere -- 9 Mart 2022; 10:46:14 > -
kim bu
Lpg ye 5 TL zam gelicek deponuz boşsa saldırın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam meşazını aldım diye youtube dan arayın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok teşekkür ederim
-
Akşama mazota 225 kuruş daha zam gelecekmiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
0 araç alırken 80 90 bin tl fazla verip dizel araba al. üstüne hergün 2 lira 2 lira zam gelsin. fakat seçimde yine kime oy vereceklerini iyi biliyoruz. yetmez ama evet.
-
Eskiden hemen 50 TL alıyorum diyenler nerede, bugün 5 litre LPG ediyor, 5 lira zam gelse 3 litre civarı LPG alabilecek, 50 liraya 30 km km de 1,75 yakacak yazık
-
ekonomideki en kötü duruma geldik sayılır bence. daha gideceğimiz yol varsa yandık biz.
-
Türkiyede dolar bazlı yakıt ucuzmus tamam eyvallah ucuz bizi batıran dolar kuru bununanlamak için üstün zekalı olmaya gerek yok.
Peki dolar kurunun bu kadar yüksek olmasının sebebi ne bunun sorumlusu kim?
20 yıldır bu ülkeyi yönetenlerin olacak hali yok güldürmeyin adamı suç tabiki muhalefette. Seçimlerde hesapları kesilip dış güçlere bir darbe daha vurulacak.
Slm ile dua ile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 9 Mart 2022; 13:10:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X