Şimdi Ara

benzinde rölanti seyiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak.96 model enjeksiyonlu uno kullanıyorum.brc emülatürlü sistem takılı.gazda bi sorun yok herşey normal fakat bugün benzine aldığımda rölanti 1300 civarında kalıyor.ama bi düzensizlik yok yani devir düşüklüğü veya artması gibi.benim aklıma sebep olarak şu geldi bi usta ayar yaparken hava fazla geliyor dedi ve hava filitresi kutusunun girişini 4/3 oranında bantla kapattı ve bide hava filitresi kutusu girişimde duruma göre hava girişini düzenleyen bi düzenek var onu bi civata ile sabitledi.kış geldi havalar sogudu falan o parça islemini yapamadığı için rölantisi yüksek kalıyor olabilir mi yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim.

• Slm arkadaşım soruna tam karşılık olmayacak belki ama hava girişini kapatmak sakıncalı bir durum.Babamın toyotasına lpg taktırmıştık. (sözümona) usta lpg havayı sevmezdiye hava girişini kapattı araç önce hararet yaptı sonra çekişten anormal derecede düştü. Servise götürdük ki aracın sübapları yanmış. Hemen söktürdük lpg yi 2002 yılında 600 milyon hasar oluşmuştu. Şu anda benim bmw de zavoli lpg var ama ne hava girişini kapatma, kısma gibi bi durum var ne de herhangi bir problem.. saygılar...
  • Ayar yaparken usta bir şekilde hava girişini tahditlemeye çalışıyorsa hemen orayı terk edin.
    Çünkü o adam işi bilmiyor ve çaresiz kalmış demektir.
    Hava girişi kısılarak yapılan gaz ayarı her şartta hem yakışı arttırır, hem de gücü düşürür.
  • teşekkür ederim yardımlarınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG yüksek devirde tekleme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.