Bugün veya yarın bi 8 kr kadar indirim yapılacağını duydum.
Kaynaklar sağlam.
Aman ne büyük indirim, tamı tamına 8 KURUŞ!!!
quote:
Orijinalden alıntı: mathematician_01
Aman ne büyük indirim, tamı tamına 8 KURUŞ!!!
10 kuruş da geçen hafta yapılmıştı. 4.75 gibi bir şey olacak. Toplamda 18 kr yapar. Gayet iyi bence.
mkemalyigitM
kullanıcısına yanıt
Merak etme hocam, ocak ayının ortasına kadar bu fiyatın üzerine en az 40 krs zam gelir, söylemişti dersiniz. Bunlar millete sevimli görünme politikasından baska bişey değil.
Fazla sürmez,Acısını alırlar.
Yavaş yavaş olması gereken yere geliyor
demek artık istediğimiz benzinli araçları alabilicez
quote:
Orijinalden alıntı: he_man
demek artık istediğimiz benzinli araçları alabilicez
Ham petrol fiyatlarındaki son 5 aylık düşüşe göre şu an benzinin olması gereken fiyat 3.83 zaten. Ham petrol varil fiyatı %24 düştü son 5 ayda ancak hala pompa fiyatlarına yansımadı. Hadi bazı masraflar sabit desek 4.00-4.10 seviyesinde olması gerekirken 4.72'lere ineceği söyleniyor ve biz buna iyi demek zorunda kalıyoruz.
Amerikalılar ruslarla oynasın sizde 18 kuruş indirim oldu diye sevinin. Birde büyük devletiz lideriz diye caka satarlar.
4 liraya düşmesi lazım.
2 Liralık benzinden 3 Lira vergi alınıyor.
Nasıl bir yolsuzluk, hırsızlık var burdan bile anlaşılıyor.
Sayın enerji bakanımız akaryakıt fiyatlarına zam geldiğinde suçlu olarak petrol varil fiyatındaki artışı göstermişti şimdi varil fiyatı % 24 düştü. İndirimi bekliyoruz hadi söylediğinizin arkasında durun bakalım geçin bu bilmem kaç kuruş indirdik ayaklarını...
yılbaşında gelecek büyük zamma şimdiden alıştırıyolar bizi yavaş yavaş.
İndirim gelir, nasıl olsa trafik cezası daha çok bütçe getiriyor, basın cezayı, şimdi ben caddeye bir çıksam Ankaranın %95 ine kemer takmamakdan cezayı keserim. Güneydoğudaki zarar gören esnafa destek veririm. Hadi good bye
Mevcut fiyata 5 sene zam gelmeyecek desinler, indirim falan beklemem. Trafik cezalari, ÖTV, MTV. Arabaya binmekten soguttular beni. Olmaz olsun boyle devlet.
quote:
Orijinalden alıntı: bbrsgn
Mevcut fiyata 5 sene zam gelmeyecek desinler, indirim falan beklemem. Trafik cezalari, ÖTV, MTV. Arabaya binmekten soguttular beni. Olmaz olsun boyle devlet.
stokçuların depoları boşalınca fiyatlar düşecek.
quote:
Orijinalden alıntı: _mp_
stokçuların depoları boşalınca fiyatlar düşecek.
Alıntıları Göster
sevinmeye gerek yok böyle arada indirim haberleri ata ata 2 liralardan 5 liralara geldik
quote:
Orijinalden alıntı: ogameci
sevinmeye gerek yok böyle arada indirim haberleri ata ata 2 liralardan 5 liralara geldik