altından daha değerleniyor 1 tanker dolduracam 1 sene sonra satıcam yada ucuza kullanmış olucam .1 sene içerisinde tankerde bozulur mu ?
o kadar uğraşma git vana orda nakliyecilere bir tanker iste getirsinler sana 3/1 fiyatına hem bi sene beklememiş olursun hemde taze taze kullanırsın yalnız ordan buraya getirirken yakalanırsan vay haline kimse kurtaramaz o zamn seni oraya ait turızm şirketleri sınırı geçip yolcu indirir sonra dönerken full depo dönerler vs vs nese artık fazla dedikodu yapmayalım diğer bir yol ise yabancı bayraklı tekne al sonra mazotlu bir araba önce mazotu çek tekneye sonra tekneden boşalt arabana oda keyifli olur kalan paranıda demire çeliğe altına yatır bi yerden kar bi yerden tasaruf yaparsın
hocam suuddan gelirsen (karayolu ile)bende senin gibi düşündüm. hatta damacanaya doldurucaktım. ama gruptaki herkes türkiye kapısında arama yaparlar bulurlarsa başın belaya girer dedi. türkiye sınır kapısına geldik adam nerden dedi umreden dedik devam et dedi. aramdı bile . konuyla alakasız ama paylaşmak istedim kusurma bakmayın:(
yok ben illa kullanıcam demiyorum yastık altı yapıcam.
yabancı bayraklı tekne alınca mazotu nereden alıcaz ucuza
Amerika
ahmed bey zaten öyle olmuyor. bunu daha farklı bir sistemde yapıyorlar genelde nakliye araçlarında veya otobuslerde ikinci bir depo girişi oluyor ordan oraya aktarma yapılıyor öyle açıktan yapmamanız sağlıklı olmuş.girerken bişi olmazdıda bir kişinin incelemesi sonucunda diyeceği sözle sizi yermesi o yol boyunca gideceğiniz yere kadar çok üzerdi sizi.ah ki devletimizi su süt yoğurt şeker et gibi temel gıda ürünleri dünyada en pahalı satışı bizdeyken bence benzın ve araca uygulanan ötv kdv uygulaması az bile kalıyor.yazıklar olsun ötv ye