Şimdi Ara

benzinli golf mantıklımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu anda polo 99 kullanıcısıyım açıkcası benzinli arabaya binmek fiyat olarak iyice sıkmaya başladı

araştırmalar sonucu Golf 1.6 102 hp 33500 ytl buldum benzinli almak enayilikmidir..
    yoksa bi alt segment polo corsa falan dizel mi düşünmeliyim...

• 10000 civarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemtortor
    10000 civarı

O zaman benzinli mantıksız değil.
  • peki lpg öneriyomusunuz bi riski veya takılmaması için birsebep varmı
  • yılda 30000 40000 km veya daha fazla yapmıyorsan
    dizel çok gereksiz. 40 000 km yaptıgın zaman 3 yılda falan
    amorti ediyorsun. Senin için fazla masraf bence.
  • lpg takmakta amorti söz konusudur. çünkü satarken verdiğiniz parayı arabanın üzerine ekleyemezsiniz

ama dizelde değildir. çünkü satarkende benzinlisinden pahalıya satarsınız
  • bence aracı uzun yıllar kullanıcagın icin dizel alabilirsin nede olsa satarkende dizel olarak satacagın icin bir zararın olmaz 2.ellerde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corsa Dizel mi? Benzinli mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayrıca şu fikrede karşıyım: "yılda 30000 km'nin üzerinde kullanıyorsanız dizel alın"

bence az kullanıyorsanızda alabilirsiniz. neden mi?

sıfır gpunto 1.4 77 hp benzinli 5k active sıfırı : 24.760 ikinci eli : 18-20000 civarı
    1.3 75 hp dizel 5k active sıfırı : 28,760 ikinci eli : 22-24000 civarı

ortada dizel alınca satarken bir zarar varmı?
    siz olsanız ikinci el araç alırken düşük km'li bir dizel bulsanız benzinliden daha çok istemezmisiniz?

o zaman alın dizel binin 5 yılda 30000 km yapsanız bile, satarken 5 yılda az km yaptığı için hem kolay satılır hem daha da yüksek fiyat iseteybilirsiniz ve her açıdan kara geçersiniz. hem kullanırken hem satarken
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemtortor

şu anda polo 99 kullanıcısıyım açıkcası benzinli arabaya binmek fiyat olarak iyice sıkmaya başladı

araştırmalar sonucu Golf 1.6 102 hp 33500 ytl buldum benzinli almak enayilikmidir..
    yoksa bi alt segment polo corsa falan dizel mi düşünmeliyim...

golf almak her zaman mantıklıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: alavara

LPG SİSTEMİ UCUZ,KENDİSİ DE GÖRECE UCUZ.PERFORMANSI DİĞERLERİ KADAR YETERLİ DEĞİLDİR HERHALDE.TEHLİKESİNE GELİNCE BASİTÇE ARABANIZIN BAGAJINDA MUTFAK TÜPÜ GİBİ BİŞEY TAŞIYORSUNUZ,BUNDAN DOLAYI BU TÜR ARAÇLARIN ARKA KISIMDAN DARBE ALMALARI ÇOK TEHLİKE YARATIYOR.ARAÇ İNFİLAK EDİYOR,ÖLÜMLER VE YARALANMALAR KAZADAN ZİYADE PATLAMADAN VE YANMADAN OLUYOR.BENİ FİKRİM LPG TEHLİKELİ İNSAN EVİNDE DAHİ TÜPLERDEN ÇEKİNİR,KALDI Kİ ARABADA!LPG'Yİ UNUTUN BENCE,ZATEN FAZLA KM'NİZ YOK.

Az bile söylemişsin! Bagajda tüp taşımak ne demek ki, bomba bu bomba!.. Dinamit lokumu, tahrip kalıbı TNT'den farksızdır bu meret!.. Bir patladı mı adamı fezada yörüngeye yerleştirir walla...
    Zaten bu tüplü kartalların, şahinlerin hergün birisi mutlaka patlıyor. Ben hergün mutlaka tüpü patlamış bir şahin görüyorum, içindekiler de piliç çevirme gibi kızarıyor, Alimallah! Yoksa siz görmüyor musunuz bunları?.. Bizim buralarda patır patır patlıyor bunlar: Aha bak, daha bu yazıyı yazarken bir tanesi patladı bizim mahallede. Çok tehlikeli, çok!..
    Herşey bir yana bu Avrupa Birliği de manyak ha!.. Alayı piskopat bunların!.. bizim buralarda patır patır patlayan şeyi orada serbest bırakmışlar. Sadece serbest bırakmakla kalmıyor bir de teşvik ediyor hamşolar. Bi b.k bildikleri yok bir de kalkıp bize medeniyet dersi vermeye kalkmıyorlar mı, alcan eline budaklı odun sopasını evire çevire girişecen heriflere ya...

Ağzı olan konuşuyor, klavyesi olan tuşluyor! Allah sonumuzu hayır etsin!..

• quote:

Orjinalden alıntı: dedikodu

quote:

LPG SİSTEMİ UCUZ,KENDİSİ DE GÖRECE UCUZ.PERFORMANSI DİĞERLERİ KADAR YETERLİ DEĞİLDİR HERHALDE.TEHLİKESİNE GELİNCE BASİTÇE ARABANIZIN BAGAJINDA MUTFAK TÜPÜ GİBİ BİŞEY TAŞIYORSUNUZ,BUNDAN DOLAYI BU TÜR ARAÇLARIN ARKA KISIMDAN DARBE ALMALARI ÇOK TEHLİKE YARATIYOR.ARAÇ İNFİLAK EDİYOR,ÖLÜMLER VE YARALANMALAR KAZADAN ZİYADE PATLAMADAN VE YANMADAN OLUYOR.BENİ FİKRİM LPG TEHLİKELİ İNSAN EVİNDE DAHİ TÜPLERDEN ÇEKİNİR,KALDI Kİ ARABADA!LPG'Yİ UNUTUN BENCE,ZATEN FAZLA KM'NİZ YOK.

Az bile söylemişsin! Bagajda tüp taşımak ne demek ki, bomba bu bomba!.. Dinamit lokumu, tahrip kalıbı TNT'den farksızdır bu meret!.. Bir patladı mı adamı fezada yörüngeye yerleştirir walla...
    Zaten bu tüplü kartalların, şahinlerin hergün birisi mutlaka patlıyor. Ben hergün mutlaka tüpü patlamış bir şahin görüyorum, içindekiler de piliç çevirme gibi kızarıyor, Alimallah! Yoksa siz görmüyor musunuz bunları?.. Bizim buralarda patır patır patlıyor bunlar: Aha bak, daha bu yazıyı yazarken bir tanesi patladı bizim mahallede. Çok tehlikeli, çok!..
    Herşey bir yana bu Avrupa Birliği de manyak ha!.. Alayı piskopat bunların!.. bizim buralarda patır patır patlayan şeyi orada serbest bırakmışlar. Sadece serbest bırakmakla kalmıyor bir de teşvik ediyor hamşolar. Bi b.k bildikleri yok bir de kalkıp bize medeniyet dersi vermeye kalkmıyorlar mı, alcan eline budaklı odun sopasını evire çevire girişecen heriflere ya...

garip hiç haberlerde yer almıyor şahinler patır patır patladığı

risk teşkil ediiyor olabilir ama abartmayalım komik oluyor

ben patlamadan başka bir tehlikesinin olduğunu düşünüyorum. lpg tankları patlamaması için kalın saçtan yapılma ve kaza anında hiçbir şekilde eğilim bükülmüyor. üzerinde bulunan kaza anında gaz kesme anahtarıda güvenlik sağlıyor. AMA bu kalın saçlı depoyu arkada silindir takdıysanız ve hb bir araç kullanıyorsanız, silindir depo hemen koltuğun arkadasında duracak. arkadan bir araç çarptığında darbeyi alan depo yolcunun sıkışmasına neden olabilecek. eğer depo olmasaydı darbeyi koltuğa kadar emebilecekti araç. bence bu açından tehlikeli

• Patır patır patlasa LPG'liler haberlerde görünürdü, desteksiz olmuş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: irf@n

Patır patır patlasa LPG'liler haberlerde görünürdü, desteksiz olmuş...

Aynen. LP patlamasını basın çok seviyor, olsa mutlaka tüm gazete ve kanallarda sürekli yayın yaparlardı.
  • LPG motorun canına okuyor.çekiş düşüyor motor ömründen yiyor.satarkende arabanın fiyatını acaip düşürüyor.gerenk yok çok lüzumsuz bir hareket arabaya LPG takmak.1.4 dizel arabalar var.onlar daha iyi

hocam mesela ford fusion 1.4 tdci var.şehiriçi 100kmde 5 lt mazot yakarsın.2.el fiyatlarıda iyi 25-27 filan
    mesela tertemiz 2007 model ford fusion 2500km de 26 kağıt.http://www.sahibinden.com/2500_kilometredeWQQaXQQ4913800WQQpXQQdisplayitem?

değmez LPG ile filan uğraşmana

eğer daha güçlü motor olsun dersen 1.6tdci fusion var 28-30 arası.temiz olanları
    mesela 2007 model 1.6tdci ford fusion 6000km de 29 kağıthttp://www.sahibinden.com/6000_km_de_ford_fusion_1_6_tdci_lux_kpWQQaXQQ4722313WQQpXQQdisplayitem?
    http://www.sahibinden.com/acilWQQaXQQ4823031WQQpXQQdisplayitem?
    bu araba o kasaya o motor uçar walla kimse tutamaz

ford fusion kullandım hemde dağda.kayak hocalarının ikiside jeep niyetine kullanıyordu.adamlar acaip memnundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 2 Kasım 2007; 20:16:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dedikodu

quote:

dedikodu kardeş

imzana "itina ile sazan avlanır, oltasız, klavyeyle" yazsan haklısın arkadaşım. 'mı desek yoksa

• golf ler güzel senede 2.700 ytl yakarsın dizel oluncada 1.800ytl benzinli mantıklı dizel traktör sesi o km için çekilmez lpg bagajda bomba kapalı garaja bile almiyorlar yok abi c segmenti 1.6 benzinli iyidir golf 1.6 102 hp araçlar sorunsuz sağlam ve çok güvenli çok doğru tercih golf efsanedir diğer vw lere benzemez
  • Benzinli almak enayilik değildir canım kardeşim. Yılda 40-50 bin den fazla km yapıyorsan dizel düşünebilirsin. Esas enayilik, yılda 40-50 bin den az km yapıp 2000 ve üstü motor dizel almaktır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.