Şimdi Ara

Benzinlikte Araç Yıkatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birçoğunuz eminim benzinliklerde yıkatma araca zararlı diyeceksiniz ama zaman olarak uygun olmadığımdan mecburen kullanıyorum. Ankara'da şurası daha iyi dediğiniz bir yer var mı otomatik yıkama olarak ? kimler nereleri kullanıyor bir görelim (=

• Ben aracımı sürekli benzinlikte yıkarım. Ama tabi kendim yıkarım
    Tazyikli suyla kiri aldırırım, sonra kendi kovam ve şampuanımla özel koyun yünü yıkama beziyle güzel bi temizlerim. Sonra tekrar tazyikli suyla durulatırım. En son kenara çeker mikrofiber bezlerle kurularım, bi kaç detayı da gerekirse yaparım. 3-5 TL artık yanımda ne kadar varsa bırakır çıkarım. İç temizlik gerekiyorsa zaten paspasları orda bir su tutturup fırçalatırım, sonra evimin önüne çeker tozu pisliği kendim alırım. Bu sırada paspasları da dışarı koyarım tabi kurusunlar diye. Yıkamacılara her hafta 15-20 TL falan vermeye gerek yok. Hem arabanı en iyi kendin yıkarsın. Bence en iyi yıkama da bu zaten. Sadece dış en fazla yarım saat, işin içine iç de girerse en fazla 1 saatte biter. Haftada bir yıkamak da yetiyor zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Luti

Ben aracımı sürekli benzinlikte yıkarım. Ama tabi kendim yıkarım
    Tazyikli suyla kiri aldırırım, sonra kendi kovam ve şampuanımla özel koyun yünü yıkama beziyle güzel bi temizlerim. Sonra tekrar tazyikli suyla durulatırım. En son kenara çeker mikrofiber bezlerle kurularım, bi kaç detayı da gerekirse yaparım. 3-5 TL artık yanımda ne kadar varsa bırakır çıkarım. İç temizlik gerekiyorsa zaten paspasları orda bir su tutturup fırçalatırım, sonra evimin önüne çeker tozu pisliği kendim alırım. Bu sırada paspasları da dışarı koyarım tabi kurusunlar diye. Yıkamacılara her hafta 15-20 TL falan vermeye gerek yok. Hem arabanı en iyi kendin yıkarsın. Bence en iyi yıkama da bu zaten. Sadece dış en fazla yarım saat, işin içine iç de girerse en fazla 1 saatte biter. Haftada bir yıkamak da yetiyor zaten

Hocam biraz detaycılık sezdim sizde

Ben de yıkama için haftasonları işyerimize gidiyorum.Yakıt+köprü parası 15 lira oluyor zaten ama yaptığım işten zevk de alıyorum bonus olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

Hocam biraz detaycılık sezdim sizde

Ben de yıkama için haftasonları işyerimize gidiyorum.Yakıt+köprü parası 15 lira oluyor zaten ama yaptığım işten zevk de alıyorum bonus olarak

Ben kendi arabamı yıkamaktan zevk alırım sizin de dediğiniz gibi, o yüzden biraz detaycılık vardır. Zaten aracın arkası yıkama temizleme malzemesi dolu.
    Hem boya koruma yaptırdım araca ondan sonra daha da hassasım. En temizi kendin yıkamak. Ben bazen suyu bile kendim tutuyorum verin ben tutucam diye :)
  • Kendi aracini yikamak gibisi yok valla icine girdiginde guzel kisiktan bi muzik esliginde değmeyin keyfime is bittikten sonra o paril paril parlayan arabanin karsisinda bi keyif sigarasi yaktin mi benden iyisi yok

• 1 tl köpük 1 tl su 1 tl süpürge 1 tl daha süpürgeye atıyorum 4 tl ye mis gibi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Kendi aracini yikamak gibisi yok valla icine girdiginde guzel kisiktan bi muzik esliginde değmeyin keyfime is bittikten sonra o paril paril parlayan arabanin karsisinda bi keyif sigarasi yaktin mi benden iyisi yok

oh çok şükür arabayı yımaktan temizlemekten zevk alan bi ben değilmişim

banyo yapmaya üşenirim ama araba yıkama ayrı bi zevk veriyor :d

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAZOTLA MOTOR YIKAMA
    17 yıl önce açıldı
    Sonax araç içi temizleyici
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

quote:

Kendi aracini yikamak gibisi yok valla icine girdiginde guzel kisiktan bi muzik esliginde değmeyin keyfime is bittikten sonra o paril paril parlayan arabanin karsisinda bi keyif sigarasi yaktin mi benden iyisi yok

Araba yikamak kadar stres atici bisey yok bana gore. En az 2 saat suruyor ic dis yikama

• quote:

quote:

aynen ben de boş vaktim olduğunda yıkamaktan keyif alırım. hatta pasta cila yapması kadar güzeli yok :D ama bazen vakit yokluğunda üzerinde toz toprak kalmasın diye yıkama makinasından geçiyoruz /:

• quote:

quote:

quote:

Araba yikamak kadar stres atici bisey yok bana gore. En az 2 saat suruyor ic dis yikama

hakkatten dışarda yaptırdığımda 10 dakikada bitiyor ama kendim yapınca 2 saati buluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.