Şimdi Ara

Beraber herhangi bir MMORPG'e başlayacak arkadaş(lar) aranıyor. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
5.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LawLess437

Warhammer Online - Wraht of Heroes oynuyorum gelecek var ise beklerim.

O oyunu oynamıştım.30 levela kadar kastım oyun singleplayer gibiydi.Sana sırayla görevler veriyor sende onları yapıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

quote:

O oyunu oynamıştım.30 levela kadar kastım oyun singleplayer gibiydi.Sana sırayla görevler veriyor sende onları yapıyorsun.

Mmofps gibi diyebiliriz.Direk multiplayera dalıyoruz.Dediğin gibi singleplayer modu yani açık dünya oynanışı , bosslar kesebileceğimiz dungeonlar olsaydı çok güzel olurdu ki bunları isteyen Warhammer Online oynasın diye sadece pvp koymuşlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

quote:

Mmofps gibi diyebiliriz.Direk multiplayera dalıyoruz.Dediğin gibi singleplayer modu yani açık dünya oynanışı , bosslar kesebileceğimiz dungeonlar olsaydı çok güzel olurdu ki bunları isteyen Warhammer Online oynasın diye sadece pvp koymuşlar.

Afedersin üstteki arakdaştan alıntı yapcaktım

• Güzel bir oyun bulabilirseniz bende varım.
  • Mesajım olsun.
    Oyuna karar verilirse bende varım.
    Şuan rode indiriyorum kurup deneyeceğim.

Selamlar..
  • aion online oynayan varsa bana ulaşsın. ben başladım da sap gibi takılmak istemiyorum.
  • Forsaken World şiddetle öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocyyyy

Forsaken World şiddetle öneririm.

Devamlı bir türk guildi varsa yeniden başlayabilirim.
  • Ben şu an Allods Online'ı indirdim kurdum. Güzel bir oyun şu anlık sevdim. Gelecek olursanız pm bırakın.
  • Hocam açıkcası ben gavurcanlarla takılıyorum ama yinede keyif alıyorum
  • gezinirken sitede bu konuyu gördüm bende ortak başlanacak bir oyuna katılabilirim şuan aion na var bilgisayarımda duruma göre başka oyunlaradan birine başlayabilirim.
  • Aion Anuhart serverina hepinizi bekliyorum.Bende henüz yeni başladım.24 oldum demin.Oyun güzel.Mesajlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocyyyy

Hocam açıkcası ben gavurcanlarla takılıyorum ama yinede keyif alıyorum

Oyunda yapılacak çok şey var.O yüzden oyun sıkmıyor.Haftada 5 gün öğle akşam arenalar , günde 40-50 defa girebileceğin dungeonlar , günlük görevler mevcut.Tabi eksileride var.Şahsen oyuncu sıkıntısı ve arenadaki dengesizlik olmasa çok güzel olacak.Karakterler arası dengesizlik mevcut fakat o kadar sorun yaratmıyor.
  • bide link verseydiniz Forsaken World icin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghostsith

bide link verseydiniz Forsaken World icin :)

http://fw.perfectworld.com/download Buyrun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoiNMeOrDiE

Mesajım bulunsun her türlü online rpg oynanır yeterki grup olsun

+1 ve rode online denedim ben pek beğenmedim çok çocuksu ve oyuncu yoktu nerdeyse tek takıldım 15 dk felan sonra kapadım
  • beyler biz 3 kişi olarak forsaken worlda başladık forumdan başlıcak arkadaşlar varsa pm atsınlar oyunda beraber takılalım , zaten skype kullanıyoruz kolayca hallederiz ve europe serverinde " N" ile başlayan sw de oynuyoruz ( 2 tane sw var zaten europe da ) oyundaki ismim Gunsn_Roses ve human ırkındayız

edit: nick eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre510 -- 16 Haziran 2012; 14:48:05 >
  • beyler oyunu kurdum 30 dk oldu olmadı sildim hep görev yapıyosun bi npc den diğerine baya sıktı bizde bıraktık
  • oyunda wow allods everquest lorto aion benzeri yapıda olmalı zoneler olursada ayrı bi zevk olur ki grupta sıkıntı olmamalı ve lütfen kişiliği oturmamış insanlarda olmasın grupta ve başlamadan önce herkes bi class seçsin ve mümkünse eşit miktarda eşit farklı class seçersek daha iyi olur
  • arkadaşlar aion online olabilir,guild war 2 olabilir,kingdom under fire 2 olabilir bu zor olur daha çıkmadı çıksada 70 gb civarı bişey olacağı söyleniyor aion ve guild war 2 bence ideal
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.