Şimdi Ara

Beraber herhangi bir MMORPG'e başlayacak arkadaş(lar) aranıyor. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
5.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • c9 açıksa c9'a başlayalım kaliteli bir oyun ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

c9 açıksa c9'a başlayalım kaliteli bir oyun ??

Oynadım onu bi süre sonra sıkıyo sürekli dg dg nereye kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acrph0bias

RODE yi indiriyorum şuan bakalım nasılmış, uzun bir aradan sonra mmorpg oynayacağım çok heycanlandım

Ekleme:
    Oyunu indirdim kurdum,patch attı 32 tane, herşey güzel, giriş yaptım server seçtim connect diyorum oyundan atıyor. Bu sorunu yaşayan varmı?

Ben de indireyim bakalım da Hero Online'a benzettim oyunu.Ayrıca senin sorun düzeldimi?

Edit: Steam grubu kursaydık,haberleşirdik ne güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schizophrenia -- 4 Haziran 2012; 14:33:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asator

quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

c9 açıksa c9'a başlayalım kaliteli bir oyun ??

Oynadım onu bi süre sonra sıkıyo sürekli dg dg nereye kadar

Vindictus'u oynadın mı ona mı benziyor ? O da hep aynı şeyleri tekrar etmekten bir süre sonra sıkıcı oluyor
  • Vindictus ' da oynadım aynısı dgye gir çık hep aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schizophrenia

quote:

Orijinalden alıntı: Acrph0bias

RODE yi indiriyorum şuan bakalım nasılmış, uzun bir aradan sonra mmorpg oynayacağım çok heycanlandım

Ekleme:
    Oyunu indirdim kurdum,patch attı 32 tane, herşey güzel, giriş yaptım server seçtim connect diyorum oyundan atıyor. Bu sorunu yaşayan varmı?

Ben de indireyim bakalım da Hero Online'a benzettim oyunu.Ayrıca senin sorun düzeldimi?

Edit: Steam grubu kursaydık,haberleşirdik ne güzel

Sorunu hallettim Bitdefender oyunun açılmasını engelliyormuş, deaktif ettim sorun ortadan kalktı.

Steam grubu olabilir skype,msn olabilir çok rahat haberleşir oyunu kavrayabiliriz. Onun haricinde oyun hakkında bir kaç şey söyleyeyim, dün gece 5 sularında girdim oyuna, grafikler gayet güzel,kontroller wasdqe tarzında mouse ile yön verilebiliyor, bir mmorpg oyununda en çok dikkat ettiğim şey kontrolüdür, şimdilik rahatsız edici ve zorlayıcı bir kontrolü yok alışılabilir. Questlerden ibaret bir oyun değildir umarım. Yön gösterişleri güzel, ranger açtım azurian dı sanırım ırk olarak onu seçtim.

LYS den sonra full online olabiliceğim bir oyun gibi, ama şu sıralar günde 2 saat takılabilirim sanırım.

• Rode oynayanlar raidcall ID 4041674 bu kanala gelin beni bulursunuz Nıck cevval
    mavi ırk azurian olun bu ırkın özelligi deffans diğerininki atak ama bizim yuksek levveler hep bu ırkda oldugu için kasmamız ve ogrenmemiz daha rahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevval06 -- 4 Haziran 2012; 17:28:37 >
  • http://steamcommunity.com/groups/dhmmorpg alın artık olduğu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schizophrenia -- 4 Haziran 2012; 18:23:41 >
  • Raidcall kulnamayanlar oyun içi nick Zarakii azurian ırkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schizophrenia

http://steamcommunity.com/groups/dhmmorpg alın artık olduğu kadar

Gruba katıldım, şimdi oyuna giriyorum daha 5 lvlim takılalım bakalım
  • Bende bu sıralar boştayım şuan aklımda uncharted waters online var ama bilemiyorum başlasammı başlamasammı ? Siz ne oynuyorsunuz şuanda ben günde 10-15 saat online olan biriyim oynarım hertürlü şeyi yeterki ısınıyım oyuna
  • ben suan aion online oynuyorum bence gayet güzel bir oyun anahurt serverindayim asmodian ırkıyım yanıma 5-6-7-8 yani adam lazım online olan :D

msn adresinden ulasabilirsiniz:fatihcavultu@windowslive.com
  • RODE online sarmadı, Aion online oynamıştım ama pvp serverıydı sanırım. Grafikleri gayet güzel ama oda sarmamıştı, başka fikri olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImpossemLe

Arkadaslar ben size rappelz ya da lol derim ben ikisinide oynarım eger gelicek olursa bana pm atsın büyük bir zevkle yardımcı olurum

Ben rappelz e başlamayı düşünüyorum da, yüklerken virüs benzeri sorun çıkmıyor deil mi? Oyunun kötü bi yanı var mı?
  • Ben perfect world, rappelz, dragon oath a başlamayı düşünüyorum, ejderha olunup oynanan bir oyun var mı bildiğiniz??
  • Ben şu sıralar Warhammer Online - Wraht of Heroes oynuyorum.İsteyenlere Forsaken World tavsiyemdir.Forsaken World sizi rahat 1-2 ay oyalar.Haziranda Mars online açılacak beklediğim oyunlardan birisi.Nexuiz , Age of Wulin , Ava , SevenCore , Global Agenda , Aion , Age of Conan , C9 bakabilirsiniz.
  • Age of Conan olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: joedwight

ben suan aion online oynuyorum bence gayet güzel bir oyun anahurt serverindayim asmodian ırkıyım yanıma 5-6-7-8 yani adam lazım online olan :D

msn adresinden ulasabilirsiniz:fatihcavultu@windowslive.com

Nexus serverında asmodian'ım
  • hepimiz başlayacağı güzel bir oyun olursa olur
  • Dragon Nest başlayacaktım aktivasyon kodu gelmiyo naparsam yapayım. Dragonica balşayacaktım tekrardan oda türk guildi varmı yokmu bilmiyorum tekda bayar. Mythos Global başlıycaktım oda fazla player yok. Baydım iyice sıkıldım ya oynayacak bişey yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.