Şimdi Ara

Beraber herhangi bir MMORPG'e başlayacak arkadaş(lar) aranıyor. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
5.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aion'a geliyoruz arkadaşlar, ilk ben geleceğim ama %31 şu an, çok yavaş update ediyor.. Nereye gelelim, yardımcı olacak arkadaşlar var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

Aion'a geliyoruz arkadaşlar, ilk ben geleceğim ama %31 şu an, çok yavaş update ediyor.. Nereye gelelim, yardımcı olacak arkadaşlar var mı

Bir görüşelim seninle hocam pm atıyorum
  • C9 nasıl beyler incelediniz mi hiç?
  • C9 Tavsiye ederim, bilgi almak isteyen arkadaşlarwww.c9tr.net e bakabilir. oyun ayın 28inde obt olarak açılıyor, başlamayı düşünen ciddi arkadaşları CBT lerde ve Tournament kısmında oynamış olan ottomans guildine alabiliriz.
  • rode hoşuma gitti sanki başladım ona, oynayan arkadaşlar varsa iletişime geçelim
  • oyun bulun başlayalım
  • Kararlaştırın bende kuzenimle başlıyım beyler.
  • Son durum nedir.
  • Rappelz e başlayacaktm ama gerçek paralıymış kaydolurkenki anlaşmayı okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArcherCavalry

Rappelz e başlayacaktm ama gerçek paralıymış kaydolurkenki anlaşmayı okudum

Rappelzi oynamak bedava sadece bazı itemler paralı onlarıda ilerleyen levellerde oyun parasıyla alabiliyosun
  • Sevencore'a bir göz atın derim baya başlayan var forumdan şu anda.Gayette güzel bir oyun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FamePesindekiCocuk

Sevencore'a bir göz atın derim baya başlayan var forumdan şu anda.Gayette güzel bir oyun...

orda görevler neler? Bilgsyr a yüklemek gerekiyo mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArcherCavalry -- 6 Ağustos 2012; 12:22:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArcherCavalry

quote:

Orijinalden alıntı: FamePesindekiCocuk

Sevencore'a bir göz atın derim baya başlayan var forumdan şu anda.Gayette güzel bir oyun...

orda görevler neler? Bilgsyr a yüklemek gerekiyo mu?

Bunu yapmak çok mu zor? http://lmgtfy.com/?q=sevencoremmohut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |D𐌲oogie| -- 6 Ağustos 2012; 13:45:33 >
  • hala isteyen arkadaş varsa bende şuan oyun arama yollarındayım ama bilgisayarım pek sağlam değil o yüzden her oyuna giremem benim pc'ye uygun bir şey çıkarsa bende başlayabilirim
  • Ben Arkadaşımla beraber DC Universe Online oynuyorum,eğer katilmak istiyen arkadaşlar varsa P.M. atsınlar .. EU serverındayız.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.