Şimdi Ara

Beraber herhangi bir MMORPG'e başlayacak arkadaş(lar) aranıyor. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
5.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rode yemi karar verdiniz_?Ben derimki gw oynayalım GodsWar
  • Düzgün bir oyun çıkmayacak anlaşılan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArcherCavalry

quote:

Orijinalden alıntı: ImpossemLe

Arkadaslar ben size rappelz ya da lol derim ben ikisinide oynarım eger gelicek olursa bana pm atsın büyük bir zevkle yardımcı olurum

Ben rappelz e başlamayı düşünüyorum da, yüklerken virüs benzeri sorun çıkmıyor deil mi? Oyunun kötü bi yanı var mı?

Zaten direk gpatato yu kullanarak indiriyosun (sitesinden) oyunun pek bi kötü yanı yok belki itemler pahalı biraz haricinde iyi bi oyun kaldı ki nerde ne bulacagını biliyosan hiç sorun yok :) eger baslamak istersen ben sana büyük bir memnuniyetle yardım ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ben perfect world, rappelz, dragon oath a başlamayı düşünüyorum, ejderha olunup oynanan bir oyun var mı bildiğiniz??

Rappelze gel ejderha olamıyosun ama evcillestirebiliyorsun :)

• Ben WoW'a dönüş yapıyorum ,Oyun yok heralde başka.Guild Wars'a da para yetmeyecek şuan için
  • Bence oyun için oylama yapalım böyle giderse başlayamayız hiçbir oyuna
  • Aynen anket açın ben zaten anca ayın 10unda baslayabilirim
  • Herkes birisinden oyun önerisi bekliyor.Yaratıcı olun biraz araştırın oyun bulun.
  • priston tale 2 ye başlayalım
  • kaRaHan
  • Artık bir karar verelim de zaman kaybetmeyelim derim
  • Bana Pm atın adam gibi başlıcaz diyenler
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaslar ben size rappelz ya da lol derim ben ikisinide oynarım eger gelicek olursa bana pm atsın büyük bir zevkle yardımcı olurum

Ben rappelz e başlamayı düşünüyorum da, yüklerken virüs benzeri sorun çıkmıyor deil mi? Oyunun kötü bi yanı var mı?

Zaten direk gpatato yu kullanarak indiriyosun (sitesinden) oyunun pek bi kötü yanı yok belki itemler pahalı biraz haricinde iyi bi oyun kaldı ki nerde ne bulacagını biliyosan hiç sorun yok :) eger baslamak istersen ben sana büyük bir memnuniyetle yardım ederim :)

Itemler pahalı derken oyun parasıyla değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ChanOfRight

Bana Pm atın adam gibi başlıcaz diyenler

baslıcam söyle
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Itemler pahalı derken oyun parasıyla değil mi?

Evet oyun parası ile

• Mesajım bulunsun her türlü online rpg oynanır yeterki grup olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evapsie -- 10 Haziran 2012; 12:30:13 >
  • Hiç mi düzgün MMORPG yok ya 1-2 aydır arıyorum hoşuma giden 1 tane bulamadım.
  • Warhammer Online - Wraht of Heroes oynuyorum gelecek var ise beklerim.
  • Forsaken World başlamayı düşünüyorum varsa 4-5 kişi beraber başlayalım tek sarmaz.
  • Konuyu açan arkadaşım bi anket aç ne biliym yeni mmorpglerin fragmanlarını geç filan ot gibi herkes aynı soruyu soruyor ya
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.