Şimdi Ara

Beraber herhangi bir MMORPG'e başlayacak arkadaş(lar) aranıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
5.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rode tavsiyemdir ben ondayım 20 kişilikte bi türk klanı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Gw2 diyenler olmus. Acilis tarihi belli mi bir seye rastlayamadim da?

Haftaya beta var 3 günlük. Hemen ardından açılış tarihi verilcek.
  • bende varım verin bir karar başlayalım
  • Arkadaslar ben size rappelz ya da lol derim ben ikisinide oynarım eger gelicek olursa bana pm atsın büyük bir zevkle yardımcı olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RODE onlineye başlamak isterseniz Raidcall ID:4041674 bu kanala gelin yusuf nicli herifin odasına girin yardımcı olurum bende yeni başladım arkadaşlarımın yanına yavaş yavaş öğreniyorum level sınırı düşük ve ejderhalarla savaşılan bi oyun oldugunuda belirtirim uçmalı kaçmalı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevval06

RODE onlineye başlamak isterseniz Raidcall ID:4041674 bu kanala gelin yusuf nicli herifin odasına girin yardımcı olurum bende yeni başladım arkadaşlarımın yanına yavaş yavaş öğreniyorum level sınırı düşük ve ejderhalarla savaşılan bi oyun oldugunuda belirtirim uçmalı kaçmalı :D

Rode online'ın betasına kaydolmuştum ama benim pc kaldırmamıştı :(
  • Ben aiona basladm nexus servernda yardmci olan forumdan bi arkadas var sagolsun legion(clan guild lonca tarzi bisey) leride varmis isterseniz sizleride beklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyi karar verdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChanOfRight

Neyi karar verdiniz?

???
    evet beyler karar ney ??
  • Ben de varım eğer sizin için sorun olmazsa p2p'de oynayabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: goflet12

Ben aiona basladm nexus servernda yardmci olan forumdan bi arkadas var sagolsun legion(clan guild lonca tarzi bisey) leride varmis isterseniz sizleride beklerim

Bende nexus serverındayım aion güzel oyun.Konuya katılan arkadaşlardan bazıları bi daha yorum atmadı heralde unuttular.Asmodian mısın?Elyos mu?

Not:Forumun aion bölümüde var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

quote:

Orijinalden alıntı: goflet12

Ben aiona basladm nexus servernda yardmci olan forumdan bi arkadas var sagolsun legion(clan guild lonca tarzi bisey) leride varmis isterseniz sizleride beklerim

Bende nexus serverındayım aion güzel oyun.Konuya katılan arkadaşlardan bazıları bi daha yorum atmadı heralde unuttular.Asmodian mısın?Elyos mu?

Not:Forumun aion bölümüde var.

konuyu saptırmamak adına mesaj attm
  • Ben de şu sıralar oynayacak oyun ve oyun arkadaşı arıyordum. Eğer bir oyun belirlerseniz ben de varım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul#

Ben de şu sıralar oynayacak oyun ve oyun arkadaşı arıyordum. Eğer bir oyun belirlerseniz ben de varım

• Bi karar çıkmadı mı daha ?
  • Bende varım
  • RODE ye gelin :D piyasadakı sayılı oyunlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevval06

RODE ye gelin :D piyasadakı sayılı oyunlardan

Rode'yi indiriyorum şu an yarın girip bakacağım nasıl bir oyun olduğuna
  • Bende varım RODE mi oynuyoruz şimdi kesin oyun belirtin ??
  • RODE yi indiriyorum şuan bakalım nasılmış, uzun bir aradan sonra mmorpg oynayacağım çok heycanlandım

Ekleme:
    Oyunu indirdim kurdum,patch attı 32 tane, herşey güzel, giriş yaptım server seçtim connect diyorum oyundan atıyor. Bu sorunu yaşayan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acrph0bias -- 4 Haziran 2012; 3:41:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.