Şimdi Ara

Berat Albayrak: Kriz sevdalılarını hüsrana uğrattık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Enflasyon, kur ve faizlerde ihtimal dahi verilmeyecek bir iyileşmenin başarısını sağladık ama yetmez daha yeni başladık" diyen Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Aldığımız önlemlerle, ekonomideki tüm kurumlarımızın ortaya koyduğu güçlü koordinasyonla 'kriz sevdalılarını' hüsrana uğrattık" ifadesini kullandı.

Gaziantep Ticaret Odası'nda düzenlenen 'Gaziantep İş Dünyası ile Buluşma' programında konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İVME finansman paketinde artık TLREF endeksli ve sabit faizli olmak üzere iki seçenekli döneme geçileceğini açıkladı.

"Faiz oranı 5 yıla kadar olan İSTOD kredisinde yüzde 10'dan yüzde 9'a indi" diyen Albayrak, şöyle devam etti:

"Artık Türkiye'nin ithal ikamesi yapacağı, ihracatı artıracağı, yüksek katma değerli üretim yapacağı alanlarda uzun vadeli Türk Lirası'nadayalı bir fonlama modelini hayata geçireceğiz. Makro-ekonomik göstergelerdeki iyileşmenin, piyasalardaki rahatlamanın yakın zamanda tabana yayılacağından, toplumun tüm kesimlerine yansıyacağından kimsenin şüphesi olmasın."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayali düşman yarat sonra o hayali düşmanı hayalinde yen. İşte AKP'nin başarı öyküsü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • normal bir ulkede, sizofreni tanisindan psikyatriye sevk ederler... bizde peygamberin damadi ovgusunu goruyor ... ilginc bir ulkeyiz.
  • Bu döviz lobisi ne zaman sayın bakanımız konuşsa doları yükseltiyor.şimdi de doları 6,10 yapmışlar.
    Ama ümmede komaz bu hayın oyunlar.
  • Komedi mi bu şimdi? Adamlar kendi ceplerini düzeltti diye krizi yendik diyorlar.
  • Kriz olmasa ic savas cikacak diyorlar.

Ben kendi ulkesinin kotulugunu bu kadar isteyen muhalif gorunumlu kisiler gormedim. Kriz var diyorlar, ki yok, yoksa bile cikacak diyorlar. Aciz, surunuyoruz diyorlar, baska bir konuda al satcilar passat stokluyor(300.000 TL aracin fiyati), bize alacak araba kalmadi diyorlar. Is yok, para yok diyorlar, baska bir konuda 5000 TL maas para mi, Golf araba mi... Diyorlar. Butun yalanlari ortaya cikinca da muslumanlardan duyduklari rahatsizlik yuzunden Suriye'den gelen insanlar gitsin, Afganlar gitsin, onlar gitsin, bunlar gitsin diyorlar. En son da baktilar olmuyor, ic savas cikacak goreceksiniz diyorlar.

Turkiye guclendikce, buna karsi duranlarin niyetleri de, kim olduklari da belli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ülkenin maliye bakanının Ülkenin ekonomik durumu Ve döviz kurundan haberinin olmaması nasıl bir zavallilik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etrafındakilere kriz yok tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Kriz olmasa ic savas cikacak diyorlar.

Ben kendi ulkesinin kotulugunu bu kadar isteyen muhalif gorunumlu kisiler gormedim. Kriz var diyorlar, ki yok, yoksa bile cikacak diyorlar. Aciz, surunuyoruz diyorlar, baska bir konuda al satcilar passat stokluyor(300.000 TL aracin fiyati), bize alacak araba kalmadi diyorlar. Is yok, para yok diyorlar, baska bir konuda 5000 TL maas para mi, Golf araba mi... Diyorlar. Butun yalanlari ortaya cikinca da muslumanlardan duyduklari rahatsizlik yuzunden Suriye'den gelen insanlar gitsin, Afganlar gitsin, onlar gitsin, bunlar gitsin diyorlar. En son da baktilar olmuyor, ic savas cikacak goreceksiniz diyorlar.

Turkiye guclendikce, buna karsi duranlarin niyetleri de, kim olduklari da belli.
    Otomobil satışları, 2019 yılı Kasım ayı sonunda geçen yıla göre yüzde 25,63 oranında azalarak 316 bin 427 adet oldu.

İboymuş boşa zamanımı harcadım sana harcanan 1 saniye haramdır.

• Malum arkadaşın "Kriz var diyorlar, ki yok " cümlesinden sonrasını okumaya gerek duymadım.

Kaptansy adlı arkadaşımız da doğru demiş , malum arkadaşın etrafındakilere tabi kriz yok. onlar için sorun da yok

Ama halk biliyor neyin ne olduğunu, Elbet hesabı ilk önce seçim yoluyla, daha sonra hukiki yollar ile sorulacak.. İşte o zaman husrana uğrayanlar belli olacak..
  • Ağam bizle eğlenir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.