Şimdi Ara

Berat Albayrak'tan THY'de Torpil İsteyip Amacına Ulaşan İmam Hatipli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
4
Favori
39.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
565 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

Bu mesaj silindi.
    Sacma bir senaryo, hic inandiriciligi yok. receptayyiperdogan@gmail.com pardon googlemail.com yok muydu? Buna inanacak kadar mi gozunuz karardi gercekten?
  • Akp iktidardan gidince Thy de ciddi bir temizlik yapılır herhalde...
  • torpille gelen asla kalıcı olamaz,onu getiren gitti mi o da gider. Tecrübe ile SABİT.
  • Balraos kullanıcısına yanıt
    Hocam senin gibiler olduğu sürece çıkıp açık açık evet torpille atmadık dese bile bir şeyler bulup inanmayacağınızı biliyor o yüzden sıkıntı yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    O mailler hâlâ ortalarda geziyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciobaba

Hocam senin gibiler olduğu sürece çıkıp açık açık evet torpille atmadık dese bile bir şeyler bulup inanmayacağınızı biliyor o yüzden sıkıntı yok
    Olay bence imam hatipli birinin basarisi ve onu cekemeyen insanlar. Baska bir mesele degil. Acin bir tane daha mail bilmemkim@gmail.com, atin oradan mailleri. Bu sekilde herkes, herkesi karalar.
    Yav kardeşim neymiş bu imam hatip yav fenden 3 net yapamayan adamların geldiği noktalara bak :D

• quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

O mailler hâlâ ortalarda geziyor...
    Ne alakasi var ortada gezmesi ile, bakan olacak bir adam isimsoyisim@googlemail.com adinda bir mail alip bununla tum gun birilerine mail mi atar? Akil mantik biraz... Asistani halleder, farkli sekilde. Ya da bir sekilde yapacaksa ozel olarak gorusur. Bin tane yontem varken bunu kimse yapmaz.
  • quote:

Yav kardeşim neymiş bu imam hatip yav fenden 3 net yapamayan adamların geldiği noktalara bak :D
    Birilerinin zoruna da bu gidiyor zaten. Okula basarisi ile gercek hayattaki basarinin direk olarak baglantisinin oldugunu kimse iddia edemez. Oyle olsaydi lise mezunu bile olmayan kisiler, 20 tane universite diplomali kisiye maas vermezlerdi.
    Lise mezunu biri ticaret yaparak kendi şirketini kurabilir bu kadın öyle mi yapmış? THY gibi bir kuruma girmiş boş yapma troll, kim hak yiyorsa çoluğundan çocuğundan çıksın. Kim hak yiyeni savunuyorsa tüm sevdiklerinden çıksın. Hadi uza.

• Thy'de denilene göre 80 civarı Kartal İmam Hatipli varmış,ee ne demişler " Kartallar Yüksek Uçar "
    Zaten senin alaka kurmanı beklemiyordum
    Mailler ortalıkta diyorum git araştır bul mailleri.
    Millet senin kafana bilgi sokmak zorunda değil, git kendin bul...

• quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Zaten senin alaka kurmanı beklemiyordum
    Mailler ortalıkta diyorum git araştır bul mailleri.
    Millet senin kafana bilgi sokmak zorunda değil, git kendin bul...
    Bariz bir senaryo bu. Sana anlattim daha kac sefer anlatacagim al madde madde yazayim.

1) Bir bakanin asistani olmaz mi? Butun gun oraya buraya giden bir insan sonucta bu. Boyle biri elinde telefon mail yanitlamaz.

2) Hicbir ust duzey mevkide birisi kendi adi ve soyadi ile @gmail uyeligi acmaz.

3) Bu gorusmeleri ozel olarak yapamiyorlar mi? Neden mail atiyorlar? Ozellikle bu donemde Whatsapp ya da diger uygulamalar varken?

Birakin bu isleri. Korler sagirlar, birbirini agirlar durumu tam da bu.

• quote:

Lise mezunu biri ticaret yaparak kendi şirketini kurabilir bu kadın öyle mi yapmış? THY gibi bir kuruma girmiş boş yapma troll, kim hak yiyorsa çoluğundan çocuğundan çıksın. Kim hak yiyeni savunuyorsa tüm sevdiklerinden çıksın. Hadi uza.
    Bir fark yaratmis demek ki, Avrupa da okumus ki girmis, o konumu da hak etmis olamaz mi? Burada herkes yurt disina gitmek istedigini yaziyor, oradaki okullar cok kaliteli yaziyor. Bu kadin da Ingiltere den mezun. Sorun ne burada?
    Ooo sen kimin yan char'ısın sevgili partilim.

Bu ülkede tor browser engellenmesinin sebebi yahoo mail e sahip değerli kişinin mailbox i patlatilmisti.

O dosyayı torrent üzerinden ve tor uzantılı indiren arkadaşım ile mailbox ı inceledik içinde olanlar bu forumda da sosyal medyada da yeteri kadar konuşuldu ve ti'ye alındı.

Buna benzer ne mailler vardı orada. Neler neler.

Ama görsen bile okusan bile "yalan bunlar" diyecek kadar menfaatçi bir grup oldunuz.

Devam edin devam.

Somurecek ülke kalmayacak yakında

• Ağğbi yönetici olmam lazım. Yediler devleti hala doymadılar. Kaç kişinin hakkına girdi bu akpliler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Balraos

Hic inandirici degil, senaryo uzerinde daha iyi calismalari lazim bence.

Alıntıları Göster
    "1 delille 40 alimi yendim, 40 delille 1 cahili yenemedim."
    Hakaret algılamayın kalıplaşmış bir söz bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

"1 delille 40 alimi yendim, 40 delille 1 cahili yenemedim."
    Hakaret algılamayın kalıplaşmış bir söz bu.

Alıntıları Göster
    Adin soyadin ne? Ben de senin adin ve soyadin ile gmail hesabi alayim her turlu sucu islemis olursun. Bu kadar basit dusunmeyin herseyi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.